SVATKO SVOJIM PUTEM

FOTO: OLIMPIJKA UMJESTO BRAKA IPAK IZABRALA KARIJERU Njezina donedavna ljubav već ima nekoga tko je tješi poslije prekida, a planira i vjenčanje!

 
Nicola Adams
 Getty Images

Nicola Adams (35), britanska profesionalna boksačica i dvostruka osvajačica zlatne olimpijske medalje, prošle godine objavila je zaruke s američkom kolegicom Marlen Esparzom (28), ali par je, prenosi Daily Mail, prekinuo prije mjesec dana.

Vezu je okončala Nicola, koja se u potpunosti odlučila posvetiti karijeri, a Marlen je, rekli su prijatelji, počela intenzivno izlaziti kako bi preboljela iznenadni ljubavni brodolom.

A sudeći po njezinoj fotografiji na Instagramu, američka boksačica brzo je pronašla rame za plakanje - naime, Esparza je objavila selfie na kojemu ljubi stanovitog Franka, koji joj je, piše Daily Mail, osobni trener.

- Upravo sam prošla kroz najteže razdoblje u životu, ali Bog mi je opet pokazao novi put... Jedva čekam 3. lipnja! Spasio si me i jedva čekam provesti ostatak života s tobom - napisala je Marlen na društvenoj mreži i ponosno pokazala novi zaručnički prsten, koji je dobila od Franka.

Nicolini prijatelji tvrde kako je olimpijku, koja se deklarira kao biseksualka, prilično potresla vijest da se njezina bivša partnerica uskoro udaje za muškarca.

BIRMINGHAM, ENGLAND - DECEMBER 18:  Nicola Adams attends the BBC Sports Personality Of The Year on December 18, 2016 in Birmingham, United Kingdom.  (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)
Getty Images
Marlen Esparza i Nicola Adams

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:54