SUPER (PRA)BAKA

FOTO: ONA JE NAJSTARIJI MODEL ZA RUBLJE 'Nemam se čega sramiti. I u osmom desetljeću života osjećam se dobro i pucam od samopouzdanja'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.04.2018. u 19:00

INSTAGRAM

Dorrie Jacobson

 

Dorrie Jacobson ima 83 godine i živi u Los Angelesu. Ova udovica, majka, baka i prabaka ujedno je i prava Instagram zvijezda - naime, na spomenutoj društvenoj mreži prati je skoro 27.000 ljudi, koje ova vremešna Amerikanka redovito uveseljava objavama kojima želi dokazati kako seksepil nije rezerviran isključivo za mlađu generaciju, prenosi The Sun.

Tako se Jacobson nedavno pohvalila i fotografijama na kojima pozira u kostimu Playboyjeve zečice, a upravo to Dorrie je i bila 1960-ih godina u Chicagu te New Yorku. Zahvaljujući spomenutom editorijalu, Dorrie je i službeno postala najstariji svjetski model za rublje.

- Ovo je moj mali doprinos borbi protiv diskriminacije prema starijim ljudima. Nemam se čega sramiti jer se i u osmom desetljeću života osjećam dobro i 'pucam' od samopouzdanja - izjavila je zgodna prabaka.

Osim Instagrama, Jacobson je aktivna i na blogu, koji je pokrenula prije tri godine, nakon što joj je treći suprug preminuo od Alzheimerove bolesti u dobi od 80 godina.

- Htjela sam započeti novo životno poglavlje... Godine su samo broj, važan je vaš stav, ništa drugo - objašnjava Dorrie, koja se, dodaje, manekenstvom namjerava baviti do posljednjeg dana.

- Čovjek nema rok trajanja! Treba uživati u životu punim plućima! Ako i jeste u mirovini, to ne znači da ste umrli - morate i dalje biti aktivni - poručuje ova superbaka drugim seniorima.

A što se ljubavi tiče, 83-godišnja Amerikanka i na tom polju ima sreće - trenutačno je u stabilnoj vezi, a partnera je upoznala - na internetu!

Sudeći po reakcijama koje njezine objave dobivaju na Instagramu, čini se kako će Dorrie kao zvijezda još itekako dugo sjati...

 

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo