HISTERIJA NA TWITTERU

FOTO: 'PA ONA IZGLEDA KAO JE**NI SUPERMODEL!' Internet 'gori' zbog najljepše Ruskinje u Pjongčangu, zbog nje svi prate 'najdosadniji sport na svijetu'

 
 Profimedia, Sputnik

Curling, inače škotski nacionalni sport, koji je tek od Nagana 1998. godine i službeno postao zimski olimpijski sport, mnogima možda djeluje dosadno i neatraktivno, ali zahvaljujući histeriji koja se na Twitteru stvorila oko Ruskinje Anastasije Bryzgalove (25), koja trenira upravo curling, interes za ovaj sport naglo je porastao, prenosi Daily Mail.

Naime, prelijepa Anastasia "oborila je s nogu" ljubitelje Zimskih olimpijskih igara, koje se trenutačno odvijaju u južnokorejskom gradu Pjongčangu, a njezin profil na Instagramu iz sata u sat bilježi sve veći broj pratitelja.

- Pa ona izgleda kao je**ni supermodel! Taj pogled bi bez problema mogao otopiti sav led ovoga svijeta! - komentirali su oduševljeni gledatelji, koji su zgodnu brinetu prodornih plavih očiju odmah usporedili s holivudskim seks-bombama Angelinom Jolie i Megan Fox te brazilskim Victorijinim anđelom Adrianom Limom.

Ipak, vijest da je ruska sportašica od prošloga ljeta u sretnom braku s curling partnerom Alexanderom Krushelnitskiyjim (25) slomila je srca mnogim pripadnicima jačega spola.

Iako se Rusija zbog doping skandala ove godine službeno ne natječe na Igrama, 168 ruskih sportaša sudjeluje na Olimpijadi pod neutralnom zastavom.

#sochi

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on

#spain #honeymoon

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on

A post shared by Anastasia Bryzgalova (@a_nastasia92) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 16:03