'UBOJITA' LINDA

FOTO: POGLEDAJTE ZGODNU DJEVOJKU NAJPOZNATIJEG AMERIČKOG HRVATA Ima 54 godine, a na izgledu joj zavide i dvostruko mlađe, s razlogom

 
 INSTAGRAM

Bill Belichick (65), američki trener američkog nogometa hrvatskog podrijetla, trenutačni trener momčadi New England Patriots, nedavno je izgubio u finalu Super Bowla (podsjetimo, njegovu ekipu pobijedili su Philadelphia Eaglesi), ali sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, čini se kako Belichick baš i nema previše razloga za tugovanje.

Naime, njegova djevojka Linda Holliday (54), strastvena obožavateljica američkog nogometa i poduzetnica (direktorica fondacije The Bill Belichick Foundation, koja se bavi treniranjem, mentorstvom i financijski podupire najviše američki nogomet i lacrosse) na Instagramu se pohvalila provokativnim fotografijama s plaže, na kojima pozira u mrežastom kupaćem kostimu.

Bill je, pretpostavlja se, bio iza objektiva.

Bivša natjecateljica na izborima ljepote, nekadašnja vlasnica modnoga butika i majka dviju kćeri izgleda i više nego zanosno, a isklesano tijelo ponosno pokazuje kad god i gdje god stigne, naravno, na opće oduševljenje njezinih brojnih pratitelja.

Inače, Belichick i Holliday u vezi su od 2007. godine.

Bill, kojega ćete rijetko vidjeti kako se smije, zbog čega su ga američki mediji prozvali mrgudom, a ima i specifičan modni izričaj - naime, gotovo nikad se ne skida iz sportskih majica s kapuljačom - rodio se u Nashvilleu u saveznoj državi Tennessee, a djed i baka Ivan i Marija Biličić iz Draganića kraj Karlovca emigrirali su u SAD davne 1897. godine.

Belichickovo bogatstvo procjenjuje se na oko 35 milijuna dolara (oko 206 milijuna kuna), a ovaj američki Hrvat iza sebe ima propali brak s Debby Clarke, s kojom je dobio dva sina i kćer.

Gone fish(netting)ing!

A post shared by Linda Holliday✨ (@lindaholliday_) on

RELAX ~ the weekend is almost here! #ToesAlmostInTheWater #SandyToes

A post shared by Linda Holliday (@lindaholliday_) on

Feb 4, 2018; Minneapolis, MN, USA; New England Patriots head coach Bill Belichick (middle) arrives with his girlfriend Linda Holliday (right) at U.S. Bank Stadium before Super Bowl LII against the Philadelphia Eagles ., Image: 362297859, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Bill Belichick i Linda Holliday

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:47