S NJOM NEMA ŠALE

FOTO: SEKSI PLAVUŠA HRVATSKIH KORIJENA OTKRILA 'Zbog internetskih trolova htjela sam umrijeti. Njihovo maltretiranje postalo je nepodnošljivo'

 
Paige Spiranac
 INSTAGRAM

Ona je profesionalna američka golferica i Instagram zvijezda s nevjerojatnih 1,5 milijuna pratitelja - njezino ime je Paige Spiranac, ima tek 25 godina i podrijetlom je - iz Hrvatske!

Atraktivna plavuša u veljači ove godine pozirala je za kultni Sports Illustrated Swimsuit Issue, a tom prigodom progovorila je i o borbi protiv zlostavljanja žena.

- Vjerovali ili ne, ali zbog internetskih trolova htjela sam umrijeti... Njihovo maltretiranje postalo je nepodnošljivo... A onda sam, njima u inat, odlučila da ću se boriti i izboriti za sebe - izjavila je svojedobno lijepa Paige. U međuvremenu je postala i ambasadorica neprofitne organizacije Cyberspace, ali od provokativnih fotografija na društvenim mrežama ne odustaje.

- Svaka žena ima pravo osjećati se dobro u vlastitoj koži - zaključila je Spiranac, koja je svojedobno osvojila i laskavu titulu najzgodnije sportašice svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:14