PRIPREME ZA LJETO

FOTO: SENZACIONALNA FANI I DALJE JE PRAVI MELEM ZA OČI Jedna od najljepših Hrvatica otkriva kako vježbama u prirodi ostaje zdrava i fit

 
 Toni Mijač

Dolaskom proljeća i toplijega vremena, sve više ljudi odlučuje se za bilo kakvu vrstu treninga jer - ljeto nam je sve bliže! Kao sve popularniji trening pokazao se upravo onaj u prirodi, a idealnu kombinaciju dobit ćete kombinirate li vježbanje vani s treninzima u teretani.

Treninge na otvorenome voli i jedna od naših najljepših te najuspješnijih misica Fani Čapalija. Kako i sama kaže, uživa u šetnjama i veoma je aktivna, što itekako pridonosi njezinoj besprijekornoj liniji, a kad je u Splitu, Fani voli obaviti trening u prirodi sa svojim prijateljem i trenerom Antom Burazinom. Ovaj sportski duo obožava trčati na Marjanu, a najdraže joj je, kaže, odmoriti se kod vidilice, gdje "puca" pogled na cijeli Split, te nastaviti dalje!

Ante pak najviše voli iskorake, koji su savršena vježba za izgradnju mišića nogu i stražnjice, pa on svojim klijentima "servira" različite varijante iskoraka.

- Zatvorena Marjanska cesta idealna je za iskorak koji nema kraja - našalio se trener.

- Možda u prirodi nemate svu opremu koja vam je potrebna, ali uz neke trikove i kreativnost možete napraviti itekako dobar trening - sklekove na zidiću te triceps vježbu kao i bugarski čučanj, klupicu možete iskoristiti za istezanje, a kameni zid za izdržaj, baš poput Fani! Sve je stvar mašte i kreative - napominje trener Ante Burazin.

Toni Mijač

Toni Mijač

Toni Mijač

Toni Mijač

Toni Mijač

Toni Mijač

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:51