ODMOR ZA PAMĆENJE

FOTO: ZAIGRANI KROKODIL SE DOBRO ZAMASKIRAO Obitelj je ostala u šoku kada je u bazenu apartmana ugledala živog reptila kako odmara na luftiću

 
 Twitter

Obiteljski odmor na Floridi ranije ovog mjeseca za obitelj Jacobs iz Georgije imao je neobičan ishod. Dave Jacobs sa svojom obitelji bio je u Miamiju na vjenčanju, a za tu prigodu unajmili su apartman u kući s bazenom.

Već prvog dana iznenadili su se kada su izvan njihovog ograđenog apartmana ugledali krokodila u jezeru. Krokodil je posebno bio zanimljiv njihovom psu Rascalu koji je lajao na njega i pokušao ga dohvatiti, no ograda apartmana štitila ih je od bliskog susreta s ovim gmazom.

No, sljedećeg dana dočekao ih bitno drugačiji prizor. U njihovom bazenu na velikom napuhanom krokodilu sunčao se i odmarao - pravi krokodil. Prvi trenutak nisu ga niti opazili, jer se s bojom i oblikom stopio sa svojim gumenim prijateljem, ali kada su ugledali živog krokodila poprilično su se prestrašili. Ubrzo su kontaktirali stručnjake koji su došli po zaigranog krokodila.

"Za nas je to bio šok", priznao je Jacobs, dodavši da iako imaju krokodile u Georgiji, oni se nikada ne pojavljuju i dolaze tako blizu naseljima gdje žive ljudi. Tako da će ovaj bliksi susret s krokodilom obitelj Jacobds pamtiti do kraja života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:08