NJIMA BAŠ SVE DOBRO STOJI

FOTO: ZANIMLJIVA MODNA IZDANJA NAŠIH POZNATIH DAMA Mišerić ogolila trbuh, a jedna od najbogatijih Hrvatica opet smjelo kombinira grudnjak i odijelo

 
Ivana Mišerić, Borna Kotromanić, Kristina Šalinović, Antonija Šola
 Tomislav Valent

Zelena oaza Zagreba, u neposrednoj blizini šarmantnog gradskog parka Zrinjevac (na adresi Zrinjevac 16), u četvrtak je postala bogatija za još jedno "IT" gastro odredište, koje će nesumnjivo osvojiti srca brojnih gastroljubaca i foodieja. Naime, otvoren je KLARA PREMIUM STORE, flagship novog urbanog koncepta omiljenih Zagrebačkih pekarnica Klara. Svečanom otvorenju nazočili su brojni poznati poput Luke Nižetića - ambasadora koncepta KLARA PREMIUM STORE, Lane Klingor Mihić, Ivane Mišerić, Kristine Šalinović, Antonije Šole, Borne Kotromanić, a ondje su bili i popularni gastro blogeri, poslovni partneri te prijatelji.

Zdrava prehrana unatrag nekoliko godina postala je trend koji nije zanemariv. Sve više ljudi postaje svjesno važnosti pravilne i cjelovite prehrane, a organske, zelene, sirove, egzotične i nutritivno bogate te izbalansirane namirnice sve su traženije i popularnije. S time na umu, Zagrebačke pekarnice Klara, čija tradicija seže dulje od stoljeća, dodala je svojoj bogatoj ponudi trendove novoga doba predstavivši tako KLARA PREMIUM STORE.

S novom filozofijom "LIVE. LOVE. EAT FRESH" KLARA PREMIUM STORE svojim će kupcima, uz već prepoznatljiv asortiman pekarskih proizvoda, slastica i kave, koji će biti proširen novim proizvodima poput sve popularnijih bagel peciva, različitih premium sendviča, bezglutenske ponude proizvoda i američkih krafni (donuts), od sad nuditi i privlačan kutak sa znanstveno - nutricionistički osmišljenim asortimanom, tzv. KLARA GREEN LINE.

Smješten na galerijskom dijelu prostora, KLARA GREEN LINE stvoren je u uskoj suradnji i potpuno prema recepturama dr. Lejle Kažinić Kreho, međunarodno priznate hrvatske liječnice i nutricionistice s diplomom prestižnog londonskog Kings Collegea i članice Britanskog nutricionističkog društva. Vegan i vegetarian friendly hrana te napici poput smoothieja, hladno prešanih prirodnih sokova bez dodatka rafiniranih šećera te široki izbor premium salata pripremat će se pred očima kupaca, a od strane dr. Lejle Kažinić Kreho uvježbani i stručno educirani tim iz prve ruke pružit će potrebne informacije o nutritivnim i pažljivo odabranim namirnicama koje čuvaju mladost, vitalnost i energiju.

Posebna pažnja posvećena je najmlađima, i to kroz liniju proizvoda koja je nutritivno prilagođena njihovoj dobi i potrebama. Apsolutni hit u ponudi novog koncepta KLARA PREMIUM STORE dolazi s Tajlanda, 100% ekološki i neprerađeni proizvod koji nosi naziv kokosova voda. Ovaj ekološki uzgojen proizvod s izvornom ljuskom kokosa i jestivim mesom kokosova oraha najbolja je pozivnica za posjetiti KLARA PREMIUM STORE.

U ponudi pića novitet su zdravi i trendovski napici poput matcha latte ili turmeric latte (zlatno mlijeko s kurkumom), kao i pomno odabrana ponuda čuvenih kava i čajeva Cafes Richarda, proizvođača najfinijih europskih kava od kraja 19. stoljeća koji koristi tehnološki najnaprednije tehnike prženja kave u najsuvremenijoj tvornici u Parizu. Kavu koju svakako treba izdvojiti jest ona s okusom lješnjaka i bademovim ili kokosovim mlijekom.

Za pročišćen, minimalistički i elegantan interijer, s duhom industrial chica, zaslužan je renomirani studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, na čelu s dizajnerom interijera Boranom Petljakom i arhitekticom Milom Baškovič te pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:44