ODMAK OD KLASIKE

FOTO: ZVIJEZDA HIT SERIJE 'ČISTA LJUBAV' U ULOZI MLADENKE Prelijepa Tara Rosandić zablistala u kratkim trendi vjenčanicama Martine Felje

 
Tara Rosandić u kreacijama Martine Felje
 Danijel Galić

Jedna od najuspješnijih hrvatskih dizajnerica, Martina Felja, predstavila je novu kolekciju vjenčanica za mladenke kojima su udobnost i praktičnost prioritet te koje svojim stilom prkose tradiciji i žele odmak od klasike.

Vođena upravo tom idejom dizajnerica je osmislila kratke vjenčanice koje su danas sve češći odabir budućih nevjesta. U ulozi modela našla se glumica Tara Rosandić, zvijezda hit TV serije "Čista ljubav", koja je svojom bezvremenskom ljepotom dočarala najljepši dan svake žene. Ovakvim kratkim vjenčanicama sigurno ćete na svoj najvažniji dan sve ostaviti bez daha.

Kolekcija se sastoji od kratkih vjenčanica koje ne sputavaju pri hodu i u kojima su zagarantirani zabava, bezbrižnost i neopterećenost tijekom najbitnije noći u životu svake žene.

Haljine jednostavnoga kroja dizajnerica je upotpunila detaljima od čipke kao što su bordure na nude tilu koji se pojavljuje u ulozi simboličnoga vela. Ova kolekcija vjenčanica idealna je za sve mladenke koje planiraju imati intimnije, neformalno ili pak vjenčanje na otvorenome.

Kolekciju kratkih vjenčanica mladenke mogu pogledati i isprobati u opuštenoj i ugodnoj atmosferi Martina Felja showrooma, gdje će im dizajnerica svojim stručnim savjetima pomoći pri odabiru njihove idealne haljine. Svakoj mladenki pristupa se individualno i s puno pažnje, s obzirom na to da se sve haljine šivaju i prilagođavaju po mjerama osobe.

Kako bi se svakoj mladenki posvetila maksimalna pažnja, potrebno je rezervirati termin na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 10:49