Activisionu istekla licenca za Marvel igre

Licenca koja je poznatom izdavaču osiguravala izdavanje igara temeljenih na Marvel svijetu i likovima je sada istekla, a to znači da Activision više ne smije niti izdavati niti prodavati igre s ovom tematikom.

Nažalost, to znači da Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Web of Shadows, Spider-Man: Shattered Dimensions, Spider-Man: Edge of Time, X-Men: The Official Game, X-Men Destiny, i X-Men Origins: Wolverine odlaze u povijest. Potvrđeno je da se spomenute igre više neće nalaziti u prodaji; ukoliko još želite, možete neku od navedenih igara pronaći u određenim web trgovinama koje još nisu rasprodale sve digitalne kodove, te naravno kupiti fizičku kopiju igre u trgovinama koje nisu rasprodale ove igre. No vrlo je vjerojatno da se spomenute igre više nikada neće naći u prodaji.

spider-man-shattered-dimensions_1.jpg

Možda Activisionove Marvel igre nisu bile vrijedne pamćenja, no neke od njih su svakako bile zabavne i dobre, poput Spiderman: Shattered Dimensions koje se rado sjećamo još iz 2010. godine.

Hoće li Activision obnoviti licencu ili će ju uskoro kupiti neki drugi izdavač još ostaje vidjeti, ali uvjereni smo da nećemo predugo biti bez Marvel igara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:10