Najavljen Crossout, post-apokaliptični MMO

Gaijin Entertainment i Targem Games su najavili Crossout,, MMO igru smještenu u post-apokaliptični svijet u kojem vladaju vozila. Igra je trenutno u pre-alpha fazi razvoja za PC što znači da je još jako daleko od izlaska u prodaju.

“U Crossoutu je važno uređivanje, sloboda u konstrukciji destruktivnih vozila koja će vam služiti u borbi protiv neprijatelja. Trgovinom, zarađivanjem ili kupovinom dijelova i nadogradnji za vozila, preživjeli će moći sagraditi savršeni ratni stroj prema svojim preferencijama, uzimajući u obzir da svaki novi dodatak utječe na kompletnu performansu vozila”, rekao je Anton Yudintsev iz Gaijin Entertainment studija.

U igri ćete moći izgraditi vozila poput malenog i brzog buggya ili teškog off-road vozila stvorenog za uništavanje te tako prilagoditi vozilo svom načinu igre.

Što s tiče uređivanja, moći ćete srediti oblik vozila, oklop, oružje, sustave podrške te naravno sređivati izgled vozila. Na raspolaganju ćete imati oružja poput motorne pile, raznih bušilica, strojnica, raketa, letećih dronova pa čak i generatora koji će vas učiniti nevidljivim.

Zanimljivo zvuči i podatak da će biti moguće uništiti samo dijelove vozila, a šteta će utjecati na njegovu daljnju performansu.

U nastavku pogledajte prve screenshotove iz igre, a nadamo se da ćemo uskoro vidjeti i prve video materijale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:28