Par novih GTA V glasina

Nikako dočekati PC verziju Grand Theft Auta 5, zar ne? Iako službeno izlazi 27. siječnja, Rockstar si je ostavio mogućnost odgode igre u zadnjem trenutku. Nadamo se da to neće biti slučaj, a nekako ćemo se još strpjeti do kraja mjeseca. Kako bismo svima olakšali čekanje, u nastavku vam donosimo par glasina o PC verziji igre koju je, navodno, član NFOHUMP-a već imao priliku vidjeti.

Ako je vjerovati Neonu, Nvidia GTX 770 Lighting Edition (u suradnji s i5 3570K procesorom) nije dovoljna kako bi igra održavala konstantnih 60fps-a na maksimalnim postavkama (bez uključenog MSAA). No, isti igrač je poslao sljedeću sliku na kojoj možete vidjeti postavke s kojima je uspješno dobiveno spomenutih 60 sličica u sekundi, što je vjerojatno cilj svakog PC igrača.

gta-v-pc-postavke_1
Nove GTA V glasine

Uz screenshot s postavkama, Neon je ostavio i slike na kojima možete usporediti igru na niskim, odnosno visokim detaljima.

gta-v-pc-usporedba_1
Nove GTA V glasine
gta-v-pc-usporedba_2
Nove GTA V glasine

Neon je upozorio i na probleme s ubrzavanjem miša na verziji igre koju je njegov izvor koristio. Također, postoji mogućnost da je GTA V zaključan na 60 sličica u sekundi jer isti izvor nikako nije mogao dobiti framerate veći od navedenog.

Pošto ove informacije nikako ne možemo potvrditi, uzmite sve velikom dozom opreza. Nažalost, ovakve detalje nećemo znati dok sami ne isprobamo igru na računalu ili barem dok Rockstar već jednom ne odluči objaviti službene sistemske zahtjeve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:22