KOMPJUTORSKA IGRA

Zaigrajte Olimpijske igre u Vancouveru kod kuće

Igra uz 14 disciplina i trening mode nudi i 30 različitih izazova koje otključavate jedan po jedan obavljajući različite zadatke

Vancouver 2010 je službena video igra istoimenih 21. Zimskih olimpijskih igara. Kada čujete za ovakvu sportsku simulaciju, vjerojatno prvo što pomislite je bjesomučno lupanje tipki na kontroleru, ali ovaj put to nije slučaj.

Igra donosi drugačiji sustav kontrole, no to ipak ne znači nužno da nije dosadna i monotona.

Igra uz 14 disciplina i trening mode nudi i 30 različitih izazova koje otključavate jedan po jedan obavljajući različite zadatke, kao što je npr. obaranje brzinskih rekorda i sl.

Možete igrati sami ili u multipayeru što je sigurno preporučljivije jer solo igra ne nudi nikakav osjećaj stvarnog natjecanja, niti vas ičime vuče da igrate i osvajate medalje.

Igra je prilično izravna, odnosno nema nikakvih dodatnih opcija, postavki, izbora, nego u par ekrana ste već na snijegu/ledu i spremni za pokret.

Što se grafike tiče, tu je na samom vrhu svog žanra, no ipak je pitanje koliko može grafički biti privlačna i zanimljiva igra koja se sastoji 60% od bijele boje?! A čak i s tako ograničenim detaljima, opet ne oduševljava teksturama koliko bi bilo za očekivati.

Pročitajte cijelu recenziju i pogledajte ostale screenshotove na GameLandu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:03