U ZAGREBU, ADRESA: MOČVARA

GDJE S DJECOM ZA VIKEND? Besplatne radionice kuhanja, izrade nastambi za životinjice, plus trening na svili i trapezu

 Promo

Klub Močvara organizira skup radionica objedinjenih pod nazivom "Močvarna aura – Sretna škola na Savi u tri koraka" u nedjelju, 8. rujna od 14 do 19 sati. Projekt je nastao u suradnji s udrugama Avokado, Centrar za zaštitu životinja i prirode – Key te udrugom Tricycle Trauma.

Program je namijenjen djeci i odraslima, a sastoji se od niza interaktivnih radionica!

Kroz interaktivnu radionicu kuhanja, koju vodi Ana Stuparić iz udruge Avokado, bit će prikazano kako jednostavno pripremiti zdrave i fine zalogaje biljnog porijekla prikladne za užinu u školi ili pak na poslu. Sudionici će pritom naučiti kako pripremiti brze i ukusne namaze te polpete za najfinije burgere i sendviče, a sve skupa trajat će od 14 do 18 sati.

Radionica izrade nastambi, pod voditeljstvom Marijane Vidmar iz Centra za zaštitu životinja i prirode – Key, svoj će mali pogon smjestiti na nasipu ispod drveća i pokazati kako izraditi kućice i hranilišta za ptice, ježeve, mačke i hotel za kukce, a tijekom radionice moći će se naučiti važnost postavljanja kućica i hranilišta, gdje ih postavljati, u koje godišnje doba, s kojom hranom i slično. Izrađene kućice i hranilišta sudionici mogu ponijeti sa sobom, a radionica će se održati od 14 do 19 sati.

Pred sam kraj događanja, od 17 do 19 sati, Ivana Pedljo i Lidija Šola iz udruge Tricycle Trauma održat će vođeni trening na zračnim aparatusima – poput svile i trapeza.

Sudjelovanja na radionicama i treningu su besplatna, a radi bolje organizacije molimo da se zainteresirani obavezno unaprijed prijave na one radionice ili trening za koji su zainteresirani. Prijave se vrše putem mail-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:55