ŠTO PIŠE?

IVICA I JANICA KOSTELIĆ IZRONILI BOCU SA ZANIMLJIVOM PORUKOM 'Htjeli smo je baciti u smeće, ali smo shvatili da je u njoj komad papira'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.08.2015. u 15:04

Facebook

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić na Facebooku se pohvalio da je u petak, dok se na Mljetu kupao sa sestrom Janicom, iz mora izronio bocu s porukom.

'Htjeli smo je baciti u smeće, ali smo shvatili da je u njoj komad papira', napisao je Ivica na engleskom jeziku, navodeći da ga je pronalazak oduševio, posebice u današnje vrijeme visoke tehnologije i komunikacije putem društvenih mreža.

Na fotografiji koju je objavio vidi se da je boca u more bačena 12. srpnja na otoku Mrkanu, u blizini Cavtata, a na njoj stoji i poziv da se primatelj poruke javi pošiljatelju putem Facebooka.

Ivica kaže da je kao klinac često slao poruke u boci, a ističe i da je to u kombinaciji s današnjim društvenim mrežama sjajan način za upoznati nekoga.

'Sasvim ću sigurno napisati svoju poruku, staviti je u bocu i pustiti je da je odnese naše predivno Sredozemno more. Možda završi u najbližoj uvali, na najbližem otoku, a možda i u nekoj drugoj državi, tko zna...', napisao je Ivica i pozvao i druge da učine isto.One pretty cool thing happened yesterday and it absolutely thrilled me. Especially in nowadays of technology and social...

Posted by Ivica Kostelic on  Saturday, August 1, 2015


Izdvajamo