NAKON BROJNIH PRITUŽBI

JESTE LI PRIMIJETILI DA U MCDONALD'SU IMA ČUDA OD UMAKA, ALI NEMA MAJONEZE? Iz lanca konačno odgovorili: 'Razlog je zapravo sasvim jednostavan...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.02.2018. u 15:19

A man holds a tray of food at a McDonald's restaurant in Times Square, New York in this May 31, 2012 file photo. REUTERS/Mike Segar/Files (UNITED STATES - Tags: POLITICS FOOD BUSINESS) - TM3E8871CBP01
Mike Segar / REUTERS

McDonald's u ponudi ima brojne zanimljive okuse umaka, ali i svoj prepoznatljivi kečap koji se može kupiti i u velikim tubama u maloprodaji. No, bez obzira na sve kombinacije okusa, nemaju jedan koji je sasvim uobičajen - majonezu.

Kako su se već dugo brojni obožavatelji ovog lanca brze hrane to pitali, slali im upite i prozivali ih zbog toga na društvenim mrežama, iz lanca su konačno objasnili zašto je tako.

Dok su brojni nagađali o mogućim razlozima, iz McDonalds'a su rekli da je razlog jednostavno - ponuda. Naime, premalo ljudi je htjelo majonezu da bi im se ona isplatila uvrstiti u ponudu, a to su utvrdili i istraživanjem tržišta te ciljanih kupaca.

Predstavnik tvrtke je za Cosmopolitan rekao da ponudu formiraju na temelju potražnje. "Trenutačno nemamo planova da majoneza bude u ponudi", kazao je kratko, dok u Velikoj Britaniji već pokreću peticiju kojom McDonald's žele nagovoriti da majoneza postane dio ponude, barem u toj zemlji.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo