Lana Jurčević pokrenula brand za njegu kože i pomela konkurenciju

Nakon BEACH BABE-a stigli SUGAR BABE & HYDRA BABE

Beach BABE

Cijelo ljeto je bilo u znaku njezinog prvog proizvoda Beach BABE. Na svakoj plaži i na svim društvenim mrežama "iskakale" su snimke i fotografije žena koje su kupovale ulje s potpisom i htjele da svi znaju da ga baš one imaju. Argan, kokos, hijaluron i zlatno - brončana prašina zvana shimmer, obasjavali su svaku uvalu. Iako je Beach Babe multinamjensko ulje za njegu kože, uz estetski dodatak decentnog sjaja, možete ga koristiti za posebne prilike kada želite "zaslijepiti" sve svojom sjajnom i mirišljavom kožom i u ove hladnije dane.


SUGAR BABE & HYDRA BABE

Ove jeseni, Lana Jurčević nastavila je istim tempom i istog dana izbacila čak dva nova proizvoda: Jedan od njih je Sugar BABE - šečerni piling za tijelo sa pupoljcima i laticama cvijeća, ali i 7 visokokvalitetih ulja poput jojobe, avokada, badema, noćurka itd. A drugi je Hydra BABE - mlijeko za tijelo koje također u sebi ima 7 ulja, ali i hijaluron i koenzim Q10.

Proizvodnja se odvija u Hrvatskoj, a proizvodi su ručno rađeni te inspirirani prirodnim sastojcima, koji se u omjeru od 95 % koriste u sastavima.

Komentari poput "Koža mi nikad nije bila mekša", "Strije polako odlaze", "Jedini proizvodi od kojih nemam reakciju" do nestrpljivog iščekivanja novih ideja i kremica, postali su svakodnevnica za brand La PIEL.

Lana povjerenje kupaca ne želi dobiti na temelju svog imena, već time da žene zaista budu zadovoljne proizvodima jer u svaki od njih su uloženi mjeseci i mjeseci traženja prave formule, teksture i odabira sastojaka.

U LA PIEL su se zaljubile i mnoge poznate osobe, make up artisti, fashion blogerice i influenceri.

Adriana Lima, Jelena Perić (J make up), Maja Šuput, Ivana Mišerić, Ana Maras, Zorannah, Lana Klingor, Žanamari, Nikolija, Iva Šarić, Ecija Ivušić, Marta Fernandez, Sementa Rajhard, Antonija Šola, Maja Bajamić, Paula Sik, Adriana Đurđević, Ivana Vida, Martina Boss, Lucija Lugomer i mnoge druge.

Proizvode možete s besplatnom dostavom pronaći na: www.mylapiel.com

Linker
20. travanj 2024 01:12