HOROR U ŠKOLI

MAJKA OBJAVILA POTRESNO PISMO U KOJEM PREKLINJE DRUGE RODITELJE: Moja je kći vadila oštricu iz šiljila i rezala se. Molila sam tu djecu da prestanu

 
 FACEBOOK

Majka iz Australije, koja je željela ostati anonimna, na Facebooku je objavila dirljivu ispovijest nakon što joj je 12-godišnja kći završila u bolnici zbog vršnjačkog maltretiranja. Djevojčica se, prenose svjetski mediji, pokušala ubiti jer više nije mogla trpjeti sedmomjesečno nasilje kojemu je bila izložena u školi.

- Zlostavljanje bilo koje vrste mora prestati, i to odmah. Prošli tjedan suprug i ja proveli smo punih pet sati sa psihijatrima jer si je naša djevojčica htjela oduzeti život... Djeca misle da je u redu drugoj djeci slati prijeteće poruke pune mržnje, ali nije. One ostavljaju trajne, vrlo štetne posljedice, a dio odgovornosti snose i roditelji koji ne reagiraju na takav zabrinjavajući obrazac ponašanja.

Ta ista nasilna djeca i mene osobno su zvala te mi prijetila, govorila da sam 'stara vještica' samo zato jer sam branila vlastitu kćer... Preklinjala sam ih da prestanu, molila sam i njihove roditelje da učine nešto, ali sve je bilo uzalud... Obratila sam se i nadležnima u školi. Rekli su mi: 'Pokušajte naučiti kćer da se odupre nasilnicima'... A oni isti mali zlostavljači, njihovi očevi i majke na kraju su mi zaprijetili tužbom za uznemiravanje - napisala je očajna majka ispod fotografije 12-godišnje kćeri u bolničkom krevetu.

FACEBOOK

Australka je dodala i kako su njezinu djevojčicu zbog samoozljeđivanja nekoliko puta morali udaljiti s nastave i poslati je kući iz škole.

- Bila je toliko očajna da je vadila oštricu iz šiljila za olovke i rezala se... Svojedobno se na Snapchatu pojavio i gnjusan video... Netko je, naime, potajno pod školskim satom odozdo snimio moje dijete kako sjedi, a dodao je i ponižavajući komentar o tome kako joj međunožje smrdi... Nitko iz razreda ne želi reći tko je to napravio, iako znamo da svi znaju... A policija ni dan danas nije sigurna radi li se ovdje o pornografskom sadržaju... I kome se onda obratiti za pomoć - pita se zgrožena majka.

- Moja kći više se nije mogla nositi s tim paklom i zato vas, dragi roditelji, molim, preklinjem, razgovarajte sa svojom djecom, provjeravajte im poruke, učite ih da poštuju druge, koliko god različiti oni bili - apelirala je ova hrabra majka iz Australije te dodala kako se njezina kći, srećom, uspješno oporavlja od fizičkih ozljeda, iako će one psihičke ipak biti puno teže zaliječiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:41