POSJET MACRONOVIH SAD-u

BRIGITTE MACRON I MELANIA TRUMP ODUŠEVILE HALJINAMA NA DRŽAVNOJ VEČERI Predsjednik SAD-a nahvalio suprugu: 'Ona je nevjerojatna američka prva dama!'

 
Trumpovi i Macronovi stižu na državnu večeru u Bijeloj kući
 Carlos Barria / REUTERS

Prva dame SAD-a i Francuske ispunile su očekivanja modnih kritičara kad su se pojavile na državnoj večeri u Washingtonu prva u svjetlucavoj srebrno-crnoj haljini francuske kuće Chanel a druga u bež haljini sa zlatnim geometrijskim aplikacijama Louis Vuittona.

Haljina Melanije Trump bila je rukom oslikana u srebrno, slojevita s našivenim kristalima i sparena sa srebrnim cipelama dok je Brigitte Macron odabrala dugačku haljinu sa zlatnim brokatnim linijama na rukavima i oko vratnog izreza i zlatne cipele.

Prema Bijeloj kući prva američka dama je u planiranju svoje prve državne večere za 123 uzvanika držala čvrsto sve konce u rukama.

U zdravici američki predsjednik Donald Trump opisao je suprugu kao "naprosto nevjerojatnu američku prvu damu" i zahvalio joj na naporima oko atmosfere koju će svatko pamtiti.

Dvorana u kojoj je održana večera bila je u bež i zlatnim tonovima s bijelo-zelenim cvjetnim aranžmanima na stolu dok je prostor ispred dvorane bio ukrašen cvjetovima trešanja u crnim vazama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:13