NOVA KOLEKCIJA

DOK SU VATRENI 'GAZILI' MAĐARE, DIO DRUŠTVENE KREME BIO JE NA MODNOM EVENTU SEZONE Teško je bilo nabrojati sve poznate koji su došli u Novinarski dom

 
Elizabeta Brodić, Sonja Kovač, Hana Huljić, Renata Končić Minea
 Tomislav Krišto / CROPIX

Modni dvojac ELFS, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, u četvrtak su u prostorijama Hrvatskog novinarskog društva u Zagrebu predstavili kolekciju za nadolazeće jesen i zimu.

ELFS je za hladnije dane pripremio asortiman nosivih haljina, sako-haljina, hlača, kaputa i par više sportskih komada kao što su trenirka za muškarce i majica s kapuljačom.

FOTOGALERIJA: Modni dvojac ELFS predstavio kolekciju za jesen i zimu

Kako je riječ o jednom od omiljenih domaćih modnih brendova, reviji su prisustvovale brojne poznate osobe. Među uzvanicama i uzvanicima našli su se glumica Elizabeta Brodić, glumac Slavko Sobin, glazbenica Hana Huljić, glazbenica Domenica Žuvela, fitness poduzetnica i aktivistica Renata Sopek, glazbenica Renata Končić Minea, glazbenica Neda Ukraden, glazbenik Luka Nižetić, glumica Danijela Pintarić, Vanja Halilović, Instagram ličnost Sonja Kovač, Antonija Stupar Jurkin, Jelena Lešić, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Borna Kotromanić, glazbenica Alka Vuica, Iva Todorić, Neven Ciganović, glazbenica Mia Dimšić te Lejla Filipović.

FOTOGALERIJA: Poznati na reviji modnog dvojca ELFS u HND-u

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:49