KAIA GERBER

DRUGA GENERACIJA MODELA Kći Cindy Crawford, koja je nevjerojatno slična slavnoj mami, najnovija je miljenica modnog svijeta

Kaia Gerber
 Profimedia, AFP

Kaia Gerber, kći jednog od prvih supermodela, 53-godišnje Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera, u New Yorku je proslavila svoj 18. rođendan. Na raskošni party u hotelu The Edition došla je u crnoj kožnoj mini suknji i bodyju od kožnih trakica, s frizurom u stilu 90-ih.

Bila je to svojevrsna posveta mami Cindy koja je sličan outfit nosila 1992. godine na dodjeli glazbenih nagrada MTV-ja, a koja je na tulum došla odjevena poput Cher.

Sličnost majke i kćeri gotovo je nevjerojatna, a mlada Kaia krupnim koracima grabi prema vrhu ljestvice najtraženijih modela gdje je nekad vladala mama Cindy, a modni stručnjaci i fanovi neprekidno nalaze paralele u njihovim karijerama - primjerice, u srpnju ove godine imala je debut u videu, 29 godina nakon što se njezina majka pojavila u slavnom spotu “Freedom” Georgea Michaela. Trenutno je, pak, angažirana na njujorškom tjednu mode, a krasi i naslovnicu britanskog Voguea za listopad.

Kako je sama rekla, to joj je “najbolji rođendanski poklon koji je mogla dobiti”. Kako je već bila na naslovnici francuskog Voguea, najnovija miljenica modne industrije sada još samo treba dobiti cover onog američkog, a s obzirom na silne pohvale, i to će se, vjerojatno, dogoditi za koji mjesec.

Editorijal u listopadskom britanskom Vogueu dodatno je naglasio sličnost Kaije i njezine majke, a u intervjuu je ispričala sve o tome kako je odrastati u digitalno doba i nositi se s neprekidnom znatiželjom javnosti, i priznala da joj je ponekad teže otići u školu nego raditi s fotografima ili autoritativnim modnim dizajnerima. Progovorila je i o ljubavi, rekavši kako između revija i snimanja nema previše vremena za ljubav.

- Kada radim nemam ni snage za flertanje s nekim. Žao mi je, ali doista nemam. No, ne gubim nadu u ljubav - rekla je. - Imam ploču za backgammon kod kuće i to je sve što curi treba. Kada sam doma, živim životom 70-godišnjakinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 20:09