BOUDOIR SWEET FIFTEEN

FOTO Boudoir slavi 15 godina na sceni bajkovitom kolekcijom prepoznatljivog stila punog detalja

Slojevitost nježnih teksutra od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije Sweet Fifteen, koja je i ovog puta opravdala sva očekivanja hrvatske modne kritike, ali i podignula letvicu još više.
 Mladen Šarić / Boudoir

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju kampanju za hvaljenu slavljeničku kolekciju Boudoir Sweet Fifteen koju je cijela regija mogla pogledati na nedavno održanom PREMIUM Cro À Porteru, koji se održao u prekrasnom ambijentu Klovićevih dvora.

Vjerne svome prepoznatljivom modnom rukopisu, koji svake sezone ostavlja bez daha sve fashioniste regije, svakoj novoj kolekciji Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić dodaju neke nove elemente. U ovoj kolekciji to su originalni printevi, koji su inače karakteristični za megapopularnu prêt-à-porter kolekciju "Fiskultura", a ovog puta implementirani su u couture kolekciju, koja je nevjerojatno minuciozan spoj isprepletenih elemenata prepoznatljivih upravo za Boudoir estetiku.

Slojevitost nježnih teksutra od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije Sweet Fifteen, koja je i ovog puta opravdala sva očekivanja hrvatske modne kritike, ali i podignula letvicu još više. Letvicu koju svake sezone uspješno preskoče, te ponovno podignu upravo regionalne couture kraljice Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Boudoir ove godine slavi 15 godina postojanja, modnog i umjetničkog stvaralaštva na regionalnoj modnoj sceni i tom prilikom snimljena je kampanja za kolekciju Sweet Fifteen, koju je osmislio i snimio cijenjeni modni fotograf Mladen Šarić, koji također potpisuje i set dizajn. Snimanje je ostvareno u suradnji s najboljim beauty stručnjacima u regiji, Saša Joković radio je šminku, Milena Maršić iz Salon Glamour kreirala je frizure, a styling potpisuje Ivana Pavić. Modeli agencije Talia Model su Ivona, Goga i Tia.

'U našoj novoj kolekciji objedinjeni su svi kreativni elementi koji su ikad stvoreni u radu brenda Boudoir. Sve haljine izuzetno su zasićene detaljima, kao da nas vodi misao "i kad je previše, nije dovoljno", ali u konačnici, cjelina svakog modela je u svakom segmentu smislena, te detalji opravdavaju svoju svrhu u kolekciji kao cjeline koja je u duhu Boudoir estetike', izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:25