BOŽIĆNI MODNO-SCENSKI SPEKTAKL

FOTO: BROJNI POZNATI NA REVIJI SVJETSKI PRIZNATOG ZIGMANA U originalnoj kolekciji kreirao i za Barbie: 'Uspio sam iznenaditi i najvjernije pratitelje'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.12.2018. u 13:40

Iva Znaor / Promo

Martina Vrbos, Ana Radišić i Belma Džomba

 

Nakon najvećih svjetskih pozornica i suradnje sa zvučnim imenima kao što su Cheryl Cole, Bebe Rexhe i Nicki Minaj, Juraj Zigman je napravio zaokret – i vratio se kući! Dizajner, koji je na osvajanje svijeta krenuo iz rodne Kostrene, sinoć je u Guvernerovoj palači održao reviju koja će se dugo pamtiti i na kojoj je još jednom potvrdio da mu na modnoj sceni malo tko može konkurirati. Glavna namjera 'Zigman Christmas Showa by iSmile' bila je pokazati nešto do sada neviđeno, a reakcije okupljenih potvrdile su uspjeh:

'Iznimno sam zadovoljan što sam i nakon toliko godina uspio iznenaditi čak i najvjernije pratitelje mog rada i potvrditi da je moda živi organizam, koji neprekidno raste i napreduje. U svoje kreacije ubacio sam puno crne boje, koju sam do sada koristio samo u manjim količinama, uz isključivo vrhunske materijale. Rezultat višemjesečnog truda je 45 kreacija namijenjenih seksi, samouvjerenim ženama koje ne slijede trendove nego ih stvaraju i uvijek su otvorene nečem novom i uzbudljivom. Za njih ne postoje uobičajene niše, stoga sam se potrudio stvoriti im jednu', izjavio je Zigman.

FOTOGALERIJA: Poznati na Zigmanovoj reviji

 

Brojne ljubitelje mode, među kojima su se sinoć našli Viktorija i Dino Rađa, Indira Levak, Alka Vuica, Martina Vrbos, Milica Urban, Belma Dzomba, Ana Radišić, Borna Kotromanić, Mario Lipovšek, Katja Budimčić, Kristina i Robert Kolar, oduševio je i božićni duh bajkovitog modnog spektakla kojeg se, po prvi put, moglo pratiti i preko InstaStoryja.

Društvene mreže i inače su važan alat za Zigmana zbog lakše komunikacije s poklonicima, ali i najave novih događanja, otvaranja dućana u Zagrebu te širenja na tržište van Hrvatske. Za dizajnera koji je osvojio svjetsku estradu to zasigurno neće biti nimalo teško.  Svi modeli na reviji napravili su i cipele koje je Zigman također dizajnirao.

FOTOGALERIJA: Nove kreacije iz kolekcije 'Zigman Christmas Show by iSmile'

 

U suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja u Rijeci Zigman je za ovu prigodu izradio replike haljina s piste za Barbie lutke koje će biti prodane u humanitarnoj akciji za odjel riječke neonatologije.

Za šminku na 'Zigman Christmas Showa by iSmile' bio je zadužen Saša Joković, a za frizuru modela Kevin Murphy.

'Zigman Christmas Show' ostvaren je u suradnji s partnerima projekta: Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, Jagermeister, Eternity, Story, iSmile, Barbie, Kevin Murphy, Babaloo Design, Ghetaldus Rijeka, Giancarlo Zigante, Tiskara Sušak, Lesnina XXXL, Shiseido, CCC Shoes & Bags, Boteega Verde, Cammeo Black, Antunović transport.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo