MISS ADRIATIC HRVATSKE

FOTO: CRNOKOSA TRILJANKA POBIJEDILA NA IZBORU LJEPOTE Tina Katanić proglasila pobjednicu, atraktivna studentica ne može se načuditi uspjehu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.08.2017. u 00:35

Ivo Ravlic / HANZA MEDIA

 

Dvadesetjednogodišnja Triljanka Gabrijela Periš, studentica fakulteta Trgovinskog poslovanja nova je Miss Adriatic Hrvatske 2017., a izabrana je u ponedjeljak navečer među 11 ljepotica u restaurant & beach baru "Borik" u Baškoj Vodi. Kako piše Slobodna Dalmacija, u prelijepom ambijentu objekta koji se nalazi na glavnoj baškovodskoj plaži za prvu pratilju izabrana je Zagrepčanka, inače atletičarka, Helena Krnetić (17), a druga pratilja je 19-godišnja Nikolina Kutleša iz Splita koja se bavi modelingom.

Miss fotogeničnosti proglašena je Skarlet Čudina sa Lastova (17) koja pleše balet, a Splićanka Marina Baković (22), inače gimnastičarka, okrunjena je kao Miss elegancije.

- Ovo mi je prva pobjeda na natjecanjima ljepote i osjećaj je nevjerojatan. Nisam očekivala pobjedu i još uvijek ne mogu vjerovati da sam baš ja pobijedila, uzbuđeno je rekla pobjednica Gabrijela Periš.

Nakon pobjede u Baškoj Vodi svih pet finalistica krajem rujna odlazi u Anconu gdje će na Miss Adriatic Internacional Europe predstavljati Hrvatsku.

U sklopu bogatog programa manifestacije, kojoj je ovo deveto izdanje nastupili su Žanamari, Zorica Andrijašević Donna, Ivana Orlić i Devana Nardelli koje su održavale dobru atmosferu među posjetiteljima.

Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom Županije splitsko-dalmatinske i županijske Turističke zajednice, a voditeljica programa bila je Tina Katanić.

Pogledajte fotogaleriju iz Borika u Baškoj Vodi:

 

ELIPSO

Izdvajamo