ENVY ROOM

FOTO: DONOSIMO VAM EKSKLUZIVAN UVID U NOVE KREACIJE DIZAJNERA UOČI SPEKTAKULARNE REVIJE U ZAGREBU 'Ova odijela su hit u našoj novoj kolekciji'

 
 Ronald Goršić / CROPIX

Mnoge žene često pred punim ormarom imaju problem jer ne znaju što odjenuti.

I sama sam nekad prolazila iste muke i zato se osjećam uistinu povlašteno u showroomu eNVy rooma, gdje prva isprobavam njihove komade iz kolekcije koju još nitko nije vidio osim, evo, vaše ekipe iz Jutarnjeg, govori nam Tatjana Jurić dok joj dizajneri Vjeko i Nikica popravljaju naramenice na smaragdno zelenoj haljini s otvorenim leđima. Pristaje joj kao salivena.

Ronald Goršić / CROPIX

Akcent nove kolekcije, objašnjavaju nam dizajneri koji su nas ugostili u raskošnom prostoru u centru Zagreba, upravo je na golim leđima koja su istaknuli senzualnim tankim bretelama koje se isprepleću cijelom dužinom, a neki su modeli dodatno obogaćeni lepršavim volanima. Nova eNVy room kolekcija romantična je i ženstvena, ali na nov, samouvjeren i seksepilan način.

- Želimo da se u našim kreacijama žene osjećaju moćno, zato primjerice često koristimo crnu boju koja pridonosi tome da žene izgledaju mršavije, a istodobno zbog toga imaju više samopouzdanja pa se osjećaju snažno i moćno. Smaragdno zelenom i prljavo rozom, pak, oživljavamo romantiku - objasnio je dizajner Nikica Ivančević.

Ronald Goršić / CROPIX

Vjenčanice

- Oduševljena sam - kaže 36-godišnja Tatjana, promatrajući se u ogledalu u elegantnoj haljini. Kao ambasadorica modne kuće eNVy room, iza koje stoje Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, Tatjana je dizajnerima ujedno muza za kolekciju koja smjelim bojama i dizajnom, inspirirana motivima tropskog bilja, prkosi nadolazećim hladnim mjesecima.

Desetak vjenčanica našlo se i u novoj kolekciji koja broji 30 modela, među kojima su gala haljine izrađene od svilenog satena i transparentnih materijala, poput čipke s motivima tropskog bilja, koju je modni dvojac nabavio na sajmovima u modnim prijestolnicama, poput Pariza i Milana, a u novoj kolekciji su i - odijela.

Ronald Goršić / CROPIX

Ženstveno i ugodno

Precizno krojena odijela izrađena su od delikatne čipke ili viskoznog kadija. Osim elegantnih strukiranih odijela s hlačama pencil kroja, dizajneri su priredili bridal odijelo te jedno koje umjesto rukava ima plašt. Odijela su, kažu, odlučili uvrstiti u kolekciju jer su imali mnogo upita klijentica. - Budući da Vjeko i ja sami radimo u showroomu, dogovaramo termine s klijenticama, i tada zapravo osluškujemo njihove kritike, želje i ideje - otkrio je Nikica Ivančević dok je Tatjana šetala showroomom u savršeno skrojenim hlačama i sakoima.

- Odlično se osjećam u njihovim odijelima jer odišu elegancijom i osjećam se samopouzdano, moćno, a opet, vrlo ženstveno i ugodno, kao što bi se svaka žena trebala osjećati - otkrila nam je Tatjana Jurić, popularna radijska i televizijska voditeljica.

Cijela kolekcija, koja će biti predstavljena na ekskluzivnom eventu u ponedjeljak u njihovu showroomu u Vlaškoj, obojena u smaragdno zelenu, prljavo ružičastu, crnu i bijelu, nudi pregršt elegantnih večernjih modela, kao što su haljine mididužine zvonolikog kroja.

Ronald Goršić / CROPIX

- Gala haljine iz nove kolekcije savršene su za crveni tepih, većinom su to ekstravagantne večernje toalete, dijelom su primjerice prozirne, a imamo i haljinu zvonolikog kroja, poput krinoline, no obruč smo ostavili vidljivim i dodatno ga ukrasili tropskim motivima - rekao je Nikica Ivančević, otkrivši da su inspiraciju pronašli u posjetu londonskom botaničkom vrtu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:00