REVIJA ENVYROOM

FOTO: GDJE GOD SE POJAVI, PRIVLAČI PAŽNJU Bojana prozirnom toaletom zasjenila i manekenke na reviji, no Antonija je opet najopuštenija

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.08.2017. u 14:15

John Pavlish / Promo

 

U srijedu je u eNVy room Showroomu na adresi Vlaška 68 u Zagrebu u društvu prijatelja, medija i brojnih uzvanika predstavljena nova kolekcija, koju čine 20 prêt-a-porter komada i pet vjenčanica. Uvijek intrigantnu i zanimljivu modnu scenu uljepšale su i brojne dame društvenog života i velike zaljubljenice u eNVy room kreacije poput Jelene Veljače, Antonije Blaće, Ive Šulentić, Bojane Gregorić, Mije Kovačić, Judite Franković i brojnih drugih.

Spojiti naizgled nespojivo oduvijek je izazov, no pravim znalcima ništa nije nemoguće. Za ovakav je zaključak sinoć bio dovoljan samo jedan pogled na novu eNVy kolekciju za jesen/zimu 2017./2018., koju čine 20 prêt-a-porter komada i pet vjenčanica. Ženstvene linije, fini materijali i nepogrešiv stil za estetiku dizajnerskog dvojca Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića rezultirali su odjećom koja u sebi kombinira ideje iz različitih razdoblja mode. Od viktorijanskog doba, školskih uniformi s početka prošlog stoljeća, preko razigranih sedamdesetih pa sve do blago burtonovsko crno-bijelog štiha, nova kolekcija unijet će nemiran duh u ormar svake romantičarke.

 

'Naglasak smo stavili na haljine i kombinezone, uz ponešto kaputa, jakni, sweatshirtova, suknji i topova, a poigrali smo se i bojama. Iako je kolekcija uglavno crno- bijela, dodali smo natruhe zlatne, srebrne, plave i crvene u skladu sa sintagmom dark romance. Istovremeno, haljine su uglavnom prozirne i bez podstave kako bi se naziralo retro donje rublje, samostojeće čarape i suspenzeri. Kao što vidite, naš je recept jednostavan - malo boje, malo retro štiha i pregršt ženstvenosti, kao Wednesday Addams u romantičnom ruhu', poručuju eNVy Roomovci.

Općenito cijela kolekcija odiše snažnim kontrastima, od materijala i boja do krojeva, uz neizostavan potpis eNVy Rooma koji će sigurno pronaći put do svih poklonica vječne elegancije u svakoj prilici.

 

Za šminku modela na reviji pobrinula se vizažistica Sanja Agić, a za kosu Draška Topić.

Izdvajamo