NATJECANJE NA FILIPINIMA

FOTO: GLAMUROZAN POČETAK PRIPREMA NA IZBORU ZA MISS UNIVERSE Pogledajte što je pripremila naša Barbara i tko joj je konkurencija

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.01.2017. u 14:53

PR / Direkcija MUH

Devetnaestogodišnja Barbara Filipović, Miss Universe Hrvatske 2016. već nekoliko dana boravi u Manili na izboru Miss Universe. Otkako su stigle na tople Filipine misice iz svih krajeva svijeta odradile su pripremnu registraciju i fitting te snimile prve fografije i video kadrove.

Na glamuroznoj večeri dobrodošlice u ponedjeljak predstavljene su sve ljepotice pa i naša Barbara koja je blistala u haljini hrvatske dizajnerice Vesne Pretković.

U gradu Cebu na istoimenom otoku održana je modna revija kupaćih kostima. Dio finalistica posjetilo je otok i plažu Boracay, a nosile su i reviju filipinskih dizajnera u Viganu.

Za nekoliko dana Barbaru očekuje donatorska večera. 'Jedva čekam humanitarnu aukciju nacionalnih poklona. Za tu prigodu donirat ću Croata kravatu', kaže Barbara.

Preliminarno natjecanje održat će se 26. siječnja dok je finale ovog natjecanja ljepote, 65. po redu izbora Miss Universe, planirano 29. siječnja.  

Pogledajte u galeriji kako teku pripreme i s kim se sprijateljila Barbara:

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo