SVEČANO PREDSTAVLJANJE

FOTO: GLAMUROZNI PARTY GLORIJE GLAM Povodom izlaska novog izdanja najluksuznijeg hrvatskog ženskog časopisa u Laubu došla brojna poznata lica

 
Ivan Šarić i Korana Gvozdić, Larisa Lipovac, Tihana Harapin Zalepugin
 Goran Mehkek / Hanza Media

Glamuroznim partyjem u zagrebačkoj Laubi u ponedjeljak navečer obilježeno je novo redizajnirano izdanje najluksuznije ženskog časopisa u Hrvatskoj Glorije Glam.

Glavna urednica Glorije Alenka Ostrihon i urednica Glorije Glam Vedrana Čarapović Propadalo predstavile su novo izdanje koje je izašlo na preko 250 stranica i s poklonom - Versaceovim parfemom.

Ivana Paradžiković glavna je zvijezda naslovnice Glorije Glam. Samo snimanje za naslovnicu trajalo je više od osam sati i Ivana je ispala upravo onakva kakva jest - beskompromisna medijska ratnica.

Na predstavljanje nove Glorije Glam koja je već trinaest godina tržišni lider došli su brojni poznati. Među ostalima modna dizajnerica Matija Vujica, stand up komičar Ivan Šarić u pratnji djevojke Korane Gvozdić, plesna koreografkinja Larisa Lipovac, a pojavili su se i Borna Kotromanić, Edvin Liverić, Andrea Andrassy, Mirjana Mikulec, Željka Udovičić, modni dizajneri ELFS...

FOTOGALERIJA: Gloria Glam party u Laubi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:37