SHANAELLE PETTY

FOTO: HRVATSKA MISSICA MEĐU 8 POSTO PRIMLJENIH NA PRESTIŽNO SVEUČILIŠTE MIT! Pobjednica ovogodišnjeg izbora Miss Universe otputovala na svjetski izbor

 
 PR/ direkcija MUH

- Ajme kako sam uzbuđena, rekla je Shanaelle Petty, Miss Universe Hrvatske 2017., dok je strpljivo odrađivala još jedno fotografiranje prije nego je sjela na avion i otputovala na svjetski izbor Miss Universe 2017.

Finale ovog najprestižnijeg izbora ljepote održat će se u Axis Planet Hollywood u Las Vegasu u nedjelju, 26.11. uz izravan prijenos na FOX TV, a izbor će voditi Emmyjem nagrađeni Steve Harvey.

PR/ direkcija MUH

Shanaelle, koja je suvereno prošla sve prijemne ispite i intervjue kako bi se našla među 8% primljenih na prestižni Massachusetts Institute of Technology (MIT) na koji kreće iduće jeseni, priznaje da je u posljednjih nekoliko dana do odlaska u Las Vegas, ipak malo hvatala trema pred onim što je očekuje na svjetskom izboru.

- Za fakultet učiš i pripremaš se iz predmeta koji se traži na prijemnom, pa znaš gdje si, a izbor Miss Universe je ipak jedna velika nepoznanica za mene. Već mjesecima sam u kontaktu s ostalim djevojkama iz cijelog svijeta preko društvenih mreža, no veselim se upoznati ih i uživo - priča Shanaelle.

PR/ direkcija MUH

Našu Miss u dva i pol tjedna priprema u Las Vegasu očekuju sati i sati proba, raznih snimanja na lokacijama u okolici Las Vegasa, pa će u skladu s tim ponijeti i odgovarajuću odjeću: večernje i cocktail haljine Sherri Hill, sportsku i casual odjeću KiK-a te cipele Baldinini.

I glamuroznu večernju haljinu u kojoj će se Shanaelle predstaviti žiriju i publici dizajnirala je poznata američka dizajnerica Sherri Hill iz svoje Haute Couture kolekcije, dok je nacionalni kostim izradila naša etno dizajnerica Mina Petra. To je jedinstvena čipkasta haljina s elementima lepoglavske čipke, a koju je oslikao slikar i pjesnik Davor Vuković.

PR/ direkcija MUH

Nacionalni poklon koji će Shanaelle ponuditi na humanitarnoj aukciji nacionalnih poklona biti će pozlaćene srebrne naušnice i ogrlica s privjeskom, replike starog dubrovačkog nakita, izrađene u Zlatarni Dodić, a jedne takve naušnice na poklon je dobila i Shanaelle.

Budući da je u Las Vegasu dočekuje suha pustinjska klima, Shanaelle će sa sobom ponijeti izvrsne Schwarzkopf Professional proizvode za njegu suhe kose, a raznim stylinzima su je podučili stilisti Salona Renata.

PR/ direkcija MUH

Prije puta u Las Vegas našu missicu je u Gradskom poglavarstvu grada Zagreba primila zamjenica gradonačelnika Bandića gospođa Olivera Majić i u svoje i gradonačelnikovo ime uz 19 ruža zaželjela Shanaelle sretan put i puno uspjeha na svjetskom izboru.

Lijepim željama pridružile su se i bivše Miss Universe Hrvatske: mag. oec. Ivana Delač (MUH 2003.), dr. med. dent. Natalija Prica (2011.) i Elizabeta Burg (2012.), koje su se sa Shanaelle družile na čaju u zagrebačkom hotelu Esplanade i savjetovale je prije odlaska u Vegas.

Danas je Shanaelle vrlo ponosno s hrvatskom zastavom i koferima Samsonite otputovala za Las Vegas, a ponijela je i lavandu koju će podijeliti ostalim finalisticama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:47