ZGODNA DENISS

FOTO: IMAMO NOVU NAJLJEPŠU HRVATSKU NAVIJAČICU! Dolazi iz Koprivnice, lijepa je i pametna, a ima jednu zajedničku stvar s izbornikom Dalićem

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.07.2018. u 12:32

Instagram

 

Od početka Svjetskog nogometnog prvenstva među najatraktivnijim navijačicama istaknula se Ivana Knoll, no portal Podravski.hr tvrdi da najljepša hrvatska navijačica ipak dolazi iz – Koprivnice!

Deniss Grgić je danas, uoči polufinalnog ogleda Hrvatske protiv Engleske objavila navijačku fotografiju na Instagramu, gdje ima čak 25.000 pratitelja. Deniss je, inače, studentica pete godine zagrebačke Akademije likovne umjetnosti i zaštitno lice mnogih kampanja u Hrvatskoj. Fotografije nekih od svojih umjetničkih radova objavila je i na Instagramu.

I još jedna informacija koja joj možda daje početnu prednost u odnosu na Ivanu Knoll. Kako piše Podravski.hr, i Deniss je livanjskih korijena, poput našeg izbornika Zlatka Dalića.

Deniss je spremno pozirala na stijeni u jednoj morskoj uvali na otoku Pašmanu, s krunom vezenom od cvijeća i s pet štitova koji čine grb hrvatske zastave. Mjesta je, naravno, bilo i za nezaobilaznu hrvatsku zastavu.

– Sretna sam i ponosna na pobjede naših vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim – rekla nam je Deniss i dodala kako očekuje da će naši dečki i večeras pobijediti Englesku.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo