MILJENICA MEDIJA I PUBLIKE

FOTO: JEDNA OD NAJLJEPŠIH SPORTAŠICA SVIJETA POKAZALA MLAĐEG DEČKA Novu vezu donedavno je skrivala, no sad je pao prvi poljubac pred fotografima

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 20.07.2018. u 15:00

 • Profimedia, Insight Media

  P.K. Subban i Lindsey Vonn

   

  Američka skijašica Lindsey Vonn (33) na najnovijem eventu dodjele sportskih nagrada The Nickelodeon Kids' Choice, došla je u pratnji svog novog dečka P.K. Subbana (29).

  Na sinoćnjem događaju u Los Angelesu par nije mogao maknuti poglede, ni usne jedno s drugog, pa su se tako bez problema poljubili pred brojnim fotografima.

  Profimedia, AKM-GSI

  P.K. Subban i Lindsey Vonn

  Profimedia, AKM-GSI

  P.K. Subban i Lindsey Vonn

   

  Nedavno su viđeni i na romantičnom putovanju u Italiji, a vezu su službeno potvrdili prije tek dva mjeseca. Razlog zašto je vezu s ovim igračem hokeja na ledu skrivala jest što njezine romanse uvijek privlače pozornost, što i ne čudi budući da su joj među bivšima također sportaši poput golfera Tigera Woodsa, ali i NFL trenera Kenana Smitha.

  Što se tiče odabira stajlinga, Lindsey je i jučer pokazala kako ovoj istreniranoj sportašici 'nema ravne' kad se utekne u prugasti svjetlucavi kombinezon, koji je dodatno istaknuo njezinu dobru formu.

  Profimedia, INSTAR Images

  Lindsey Vonn

   

  Profimedia, Pacific coast news

  Lindsey Vonn

  Izdvajamo