IZAZOVNA ELEGANCIJA

FOTO: KULTNA HALJINA ZBOG KOJE JE NASTAO 'GOOGLE IMAGES' OD SAD DOSTUPNA SVIMA J. Lo je s njom šokirala cijeli svijet, a sada se može kupiti za siću

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 01.09.2017. u 09:37

 • REUTERS

   

  Premda je ‘izazovna’ epitet koji se bez sumnje veže za svaki stajling koji Jennifer Lopez odabere, jedno od najhrabrijih izdanja pokazala je na dodjeli glazbenih nagrada Grammy 2000. godine, a zelena, lepršava haljina s prorezom koji se spuštao preko dekoltea i trbuha skroz do kukova proglašena je jednom od deset najslavnijih toaleta svih vremena.

  Zahvaljujući brendu Pretty Little Thing stilski identična haljina odsad je dostupna po vrlo pristupačnoj cijeni.

  J. Lo je prije 17 godina plijenila pažnju u zelenom Versaceu, a ta će haljina ostati zapisana u povijesti mode iz više razloga. Osim što je bila temom razgovora kao rijetko koja svečana toaleta do tad, upravo je ta haljina bila razlogom što je popularna tražilica Google pokrenula i pretragu po fotografijama, Google Images, što je prije dvije godine potvrdio jedan od šefova Googlea, Eric Schmidt.

  Reuters / Pretty Little Thing
   

  Lepršava haljina od šifona s printom palmi osigurala je Jennifer Lopez mjesto u modnoj povijesti, a sad je, u sličnoj varijanti dostupna svima. Haljina marke Pretty Little Thing nije identična onoj kakvu je J. Lo nosila na crvenom tepihu, no prilično je slična. Izrez je malo plići, a jeftinija varijanta dolazi s dugim rukavima. Umjesto ukrasa u obliku velikog broša na originalnoj haljini, kopija na predjelu trbuha ima prsten. A sve to za samo 52,5 dolara, odnosno 324 kune.

  REUTERS

  REUTERS

  Pretty Little Thing
   

  Izdvajamo