NOVA LUNILOU KOLEKCIJA

FOTO: LIJEPA IZABEL POKAZALA SAVRŠENE TRBUŠNJAKE Suprugu Matea Kovačića rijetko viđamo u bikiniju, ali za ovu prigodu pokazala je istesano tijelo

 
 Promo Lunilou

Izabel Kovačić i njezina sestra Ivana već četiri godine stvaraju dječji brend Lunilou, koji se izdvaja po posebnom odnosu prema okolišu i prirodi.

- Globalno onečišćenje mora je jedan od najvećih problema današnjeg modernog društva u kojem prečesto zaboravljamo koliko je upotreba plastike štetna za naš život i život naše djece. Plastika koja završi kao smeće u moru doprinosi totalnom uništenju okoliša i ubija desetke tisuća životinja svake godine.Plastičnoj vrećici treba 20 godina da se razgradi dok plastičnim slamkama i bocama treba 200 do 450 godina...imamo li toliko vremena - pitaju se sestre.

Lunilou je zato odlučio ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima napraviti cijelu isljučivo od recikliranog poliamida.

- Svi znamo da su dječje igre igre bez granica i da se klinci ne zadržavaju dugo na jednom mjestu, nego istražuju sav svoj okoliš pa smo upravo zbog toga krenuli u izradu kupaćih kostima. Živimo u zemlji koja se može pohvaliti jednim od najčišćih mora, što je u današnje vrijeme rijetkost, i mi kroz svoj brend i način poslovanja želimo raditi male korake koji će, nadamo se, u budućnosti pridonijeti očuvanju prirodnih ljepota. Kada smo radili istraživanje o materijalima za naše kupaće kostime, jedina nit vodilja nam je bila kako svoje modele učiniti ne samo praktičnim već i ekološki prihvatljivima. Nadamo se da smo ovom kolekcijom uspjeli ostvariti svoje ciljeve te da će naš vjerni kupci još jednom prepoznati kvalitetu koja stoji iza Lunilou - rekla je vlasnica brenda Izabel Kovačić.

FOTOGALERIJA: Nova eko kolekcija Lunilou

Obiteljski brend Lunilou nastao je kao osobna potreba i potraga za materijalima koji su prirodni i nježni za naše najmlađe. Od 2015.godine sestre Izabel i Ivana marljivo stvaraju svoj prepoznatljiv brend.

- Zahvaljujući inovativnom načinu proizvodnje Lunilou kupaći kostimi su izuzetno otporni na klor i mrlje od krema za sunčanje te su uz to bakteriostatski - sprečavaju razvoj bakterija, mekani i super udobni. Cijelo vrijeme pričamo o zajedničkoj borbi malih i velikih pa smo u ovoj kolekciji mislili upravo na to, na male i velike. Asortiman smo obogatili modelima i za mame i tate. Ovo je Lunilou način kako problem otpada riješiti modnim izborima. Ovaj problem nije samo Vaš nego se tiče i Vaše djece i upravo iz tog razloga svi moramo sudjelovati u izgradnji zajedničke čiste budućnosti - objasnila je vlasnica brenda Ivana Andrijanić čije su dvije djevojčice prve male ambasadorice nove Lunilou kolekcije.

Kompletnu kolekciju eko kupaćih kostima za djecu i odrasle pogledajte na Lunilou.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:11