HRVATSKA PREDSTAVNICA

FOTO: MIA RKMAN U ITALIJI UPOZNALA BALDININIJA Pripreme za finale za Miss Universe, koje će se 8. prosinca održati u SAD-u, u punom su jeku

 
Gimmi Baldinini, Mia Rkman i Vladimir Kraljević
 Miss Universe Hrvatske

Miji Rkman, 22-godišnjoj Miss Universe Hrvatske 2019., preostalo je još nešto manje od mjesec dana do pakiranja kovčega i odlaska na svjetski izbor za Miss Universe 2019. koji će se održati u SAD-u 8. prosinca.

Paralelno s predavanjima na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, gdje studira sanitarno inženjerstvo, Mia je kao dio priprema za Ameriku počela intenzivnije ići u teretanu, ali i na usavršavanje engleskog jezika u Berlitzu, gdje s izvornim govornicima vježba konverzaciju.

Split,270619.
Mia Rkman, nova Miss Universe Hrvatska snimana na kupalistu hotela Radisson Blu. 
Foto: Sasa Buric / CROPIX
Sasa Buric / CROPIX
Mia Rkman

Prekrasno, sunčano i toplo vrijeme krajem listopada Mia je iskoristila i za put u Italiju, točnije u Rimini, gdje je s bračnim parom Kraljević, Marijom i Vladimirom, posjetila sjedište tvrtke Baldinini i velikog prijatelja Direkcije Miss Universe Hrvatske Gimmija Baldininija.

Osim što je obavila snimanje za Baldinini magazin, gospodin Baldinini joj je pomogao u odabiru nekoliko pari cipela i čizama za jesen i zimu te za put na svjetski izbor za Miss Universe.

Miss Universe Hrvatske
Gimmi Baldinini i Mia Rkman

Da bi put u Italiju bio što ugodniji i udobniji, pobrinula se Nova rentacar. Savršeni uvjeti za vožnju bez gužvi u prometu i uz sunčano vrijeme bili su prilika i za Miju da se okuša u vožnji.

- Ne samo da je Mia izvanredna predstavnica Direkcije Miss Universe Hrvatske i odlična studentica, moramo priznati da je i jako dobra vozačica - rekao nam je vlasnik licence Vladimir Kraljević.

Savršeni vikend zaokružen je ručkom u jednom od najboljih slovenskih restorana, Vitez u Ljubljani, gdje su Miji uz poseban jesenji meni zaželjeli puno uspjeha na svjetskom izboru u SAD-u.

Miss Universe Hrvatske

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:39