NOVA MINI CRUISE KOLEKCIJA

FOTO: MONIKA SABLIĆ POSTALA MODEL 'Napravila sam to zbog klijentica koje me vole i žele vidjeti u odjeći s vlastitim potpisom'

 
 Biljana Gaurina

Nakon što su joj zaštitna lica za kolekcije bile najljepša Europljanka 1993. Fani Čapalija, manekenka Iva Leko, prva pratilja Miss Hrvatske 1997. Iris Rajčić te ukrajinska glumica, voditeljica, pjevačica i manekenka Ana Sedokova, splitska dizajnerica Monika Sablić stala je pred fotoobjektiv poznate umjetnice Biljane Gaurine za svoju mini cruise kolekciju.

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

- Nisam imala tremu dok sam pozirala jer je Biljana prava profesionalka, a odlučila sam se biti model za vlastitu kolekciju prvenstveno zbog klijentica koje me vole i žele vidjeti u odjeći s mojim potpisom - kaže Miss Dalmacije 1999. godine.

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

Kolekcija se sastoji od crvene haljine na crne točkice, duge bijele haljine na preklop i čipkastog kratkog kombinezona koji izgleda kao haljinica.

Prepoznatljiv Monikin potpis također nose i dodaci u kosi te velike naušnice zlatarne Dvornik. Ti detalji dali su razigran i dalmatinski štih cijeloj kolekciji, što je dodatno oduševilo klijentice.

Kampanja je snimana u etno selu Gastro Zagora na Klisu, za frizuru je zaslužan Ivica Šuljak, a make up potpisuje Madri.

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

Biljana Gaurina

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:27