MET GALA 2017.

FOTO: NAJGLAMUROZNIJI CRVENI TEPIH GODINE PREPUN BIZARNIH HALJINA Rihanna, Katy Perry, sestre Hadid i mnoge druge paradirale u šokantnim toaletama

Emily Ratajkowski, Rihanna, Kendall Jenner i Katy Perry
 REUTERS

Svake godine prvi ponedjeljak u svibnju rezerviran je za najglamurozniji i najiščekivaniji crveni tepih godine nazvan Met Gala. Godina 2017. ni po čemu nije bila iznimka. Ovogodišnja tema Meta bila je "Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between", a mnoge su zvijezde odgovorile na izazov avangardnim i konceptualnim odabirom toalete.

Rei Kawakubo (74) japanska je modna dizajnerica koja je svoj brand Comme des Garçons osnovala 1969. godine i tek je druga živuća dizajnerica koja je dobila svoju reviju u Metu. Smatraju je jednom od najutjecajnijih dizajnera 20. stoljeća.

Najpoznatija imena svjetskog showbiza nisu propustila ni sinoćnji modni okršaj u Muzeju umjetnosti Metropolitan u New Yorku. Modne snage odmjerile su najslavnije manekenke današnjice Gigi i Bella Hadid, sestre Kardashian, pjevačice Rihanna, Katy Perry, Jennifer Lopez, Selena Gomez... Bile su tu i Gisele, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Blake Lively, Serena Williams, Adriana Lima...

Met Gala je bila prilika za najpiosnatije dame da pokažu svoje bolje polovice, pa je tako Jennifer Lopez pokazala svog novog dečka s kojim je u vezi dva mjeseca Alexa Rodrigueza, Gisele i njezin suprug Tom Brady bili su savršeno modno usklađeni, a Selena Gomez i The Weeknd nisu skrivali osjećaje na crvenom tepihu.

Urednica američkog Voguea i prvo ime svjetske mode Anna Wintour službena je domaćica ovog događaja svake godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:09