REVIJA U KINI

FOTO: NAJPOZNATIJI MODNI SPEKTAKL U SJENI SKANDALA Možda nije bilo najtraženije manekenke na svijetu, ali zato je show ukrala njezina sestra

 
 Reuters, Profimedia

Tradicionalno najspektakularnija modna revija na svijetu – Victoria’s Secret revija donjeg rublja održava se od 1995. godine,a nosile su je samo najbolje svjetske manekenke poput Heidi Klum, Gisele Bündchen, Allesandre Ambrosio, Adriane Lime, Mirande Kerr i Tyre Banks.

Ove godine prvi put se revija nije održala u nekoj od modnih prijestolnica, nego je preseljena u Šangaj, ne bi li poznati brand donjeg rublja osvojio veliko kinesko tržište i kupcima približio svoje porizvode.

Uoči revije nizali su se skandali jedan za drugim, među kojima je možda najzapaženiji izostanak možda najpoznatije menekenke današnjice Gigi Hadid i to zbog toga što su joj kineske vlasti uskratile vizu, no najplaćenije svetske manekenke svojski su se potrudile da svojim nastupom zasjene medijske napise.

Pistom su prošetale Bella Hadid, Alessandra Ambrosio, Romee Strijd, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Karlie Kloss, Stella Maxwell, Martha Hunt, Taylor Hill i mnoge druge, a nastupili su i glazbenici Harry Styles, koji je uletio u zadnji čas umjesto Katy Perry, Miguel, Jane Zhang i Leslie Odom Jr.

Brazilski model Lais Ribeiro pistom je prošetala u čarobnom grudnjaku vrijednom 2 milijuna dolara optočenom dijamantima, safirima i topazima, a teškim 600 karata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:40