MONTURA

FOTO: NAJVAŽNIJI MODNI DOGAĐAJ U SPLITU PRIVUKAO POZNATE DAME Domenica došla u društvu Hane Huljić i komentirala selidbu: 'To je pogrešno protumačeno'

 
 Tom Dubravec / Cropix

Jedan od najvažnijih modnih događaja u Splitu, Montura 2019 - Split Fashion Destination, održan je u četvrtak u vrtu Galerije Meštrović. Magiji modnih kreacija svakako je pridonio i taj prekrasan prostor.

Svoje vizije predstavili su neki od najznačajnijih dizajnera i modnih brendova poput dvojca Elfs, sestara Boudoir, Identity by Igor Djuga, Callegari, Arileo, Ana Kujundžić, Bubabu design by Gorana Milaković, Lokomotiva by Lana Puljić, Delight by Ivan Friščić, Martina Herak, Obrtnička škola Split, No7 by Šime Kovačević, Ivana Cvrlje i Etno Mot.

U prvim redovima zatekla su se neka poznata lica, a među ljubiteljicama mode našle su se Hana Huljić, Domenica, Tihana Harapin Zalepugin, Renata Lovrinčević-Buljan, Ana Gruica Uglešić i drugi.

FOTOGALERIJA: Montura 2019 - poznati i revije

Novinar Slobodne Dalmacije uhvatio je kratko Hanu Huljić koja je stigla je Estonije gdje se odmarala tjedan dana.

- Upravo sam stigla s puta i otišla se doma presvući. Prvo mi je u oči upao kombinezon Manga pa sam njega obukla. Estonija mi je zanimljiva zemlja, ali ipak više volim Mediteran. Nisam opterećena brendovima, volim recimo Elfse i Anamariju Asanović. Ovo mi je prvi put da sam na Monturi. Iako uvijek dobijem pozivnicu, ali uvijek budem negdje pa ne dođem - rekla je Hana koja trenutno radi na novim pjesmama.

Na Monturu je stigla u društvu dobre prijateljice Domenice Žuvele koja je otkrila kako će joj cijelo ljeto biti radno jer je očekuju nastupi diljem Hrvatske. Iako se pisalo kako se preselila u Zagreb, od selidbe u metropolu zasad ipak ništa.

- To se nikad nije dogodilo i pogrešno je protumačeno u medijima, izvučeno iz konteksta. Gore sam išla isključivo poslovno - otkriva mlada pjevačica.

- Moda je ušla u sve segmente mog života, volim je, pogotovo otkad se bavim pjevanjem - kazala je Domenica koja je za večerašnje događanje odabrala haljinu Elfsa. Kad ovog ljeta ne bude na gaži, kaže, odmarat će se na otocima Ugljanu i Pašmanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:44