KAO I OBIČNO, NISU SVI ODUŠEVILI

FOTO: NAJVAŽNIJIM CRVENIM TEPIHOM GODINE DOMINIRALI BIJELA I METALI Spektakularne svjetlucave haljine bile su glavna atrakcija uoči dodjele Oscara

 
Jennifer Lawrence, Eiza Gonzalez, Allison Williams, Allison Janney
 REUTERS

Za razliku od dodjela nagrada Zlatni globus i BAFTA, crna boja nije dominirala crvenim tepihom uoči Oscara. Dapače, velika se većina glumica odlučila za bijele ili svjetlucave haljine boje metala. Aktivizma na crvenom tepihu nije nedostajalo i mnogi su na svojim haljinama imali bedževe pokreta Time's Up i Black Lives Matter.

Među glumicama koje su odabrale svjetlucave oprave, najviše su se istaknule Jennifer Lawrence, Lupita Nyong'o, Gal Gadot i Sandra Bullock, dok su među onima koje su odabrale bijelo istaknule Margot Robbie, Laura Dern i Jane Fonda.

Kako su se obukle najbolje odjevene glumice pogledajte u sljedećoj fotogaleriji:

S druge strane, skijašica Lindsey Vonn te glumice Salma Hayek, Whoopi Goldberg, Nicole Kidman i Emily Blunt ove su godine odabrale krivo, odnosno, jamačno su mogle bolje.

Neobična crna gotička haljina koju je obukla Vonn i ljubičasta višestruko ukrašena haljina koju je odabrala Hayek našle su se na najviše popisa najgorih oprava s crvenog tepiha, dok su haljine Nicole Kidman i Emily Blunt jednostavno bizarne i neupečatljive.

Glumice i jednog olimpijca koji nikako ne mogu biti zadovoljni sa svojim izdanjima pogledajte u sljedećoj fotogaleriji:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:04