MIA POJATINA

FOTO: NAŠA MISICA PUNA DOJMOVA NAKON POVRATKA IZ FRANCUSKE I ITALIJE U St. Tropezu svi su se željeli fotkati s njom, susrela se i s Ivanom Trump

 

Ivana Trump krajem travnja bila je počasna gošća Direkcije Miss Universe Hrvatske i članica žirija izbora na kojem je titulu Miss Universe Hrvatske 2018. ponijela prelijepa Mia Pojatina iz Nove Gradiške.

- Nakon izbora, Direkcija, gospođa Trump i ja imali smo večeru u hotelu Esplanade i gospođa Trump nas je pozvala da je ovoga ljeta posjetimo u Saint-Tropezu, da budemo njeni gosti. Naravno, ja sam mislila da će do ljeta ona to zaboraviti, međutim ne bi Ivana bila to što jest da zaboravlja svoja obećanja. Početkom kolovoza gospođa Kraljević me obavijestila da 20. kolovoza putujemo u Saint-Tropez i mojoj sreći nije bilo kraja, jer još nikada nisam bila u tom dijelu Francuske - rekla je Mia Pojatina, još uvijek puna dojmova s puta.

- Iako je vožnja Audijem, kojo nam je za ovaj put ustupio Auto Zubak, bila i više nego ugodna, na putu za Francusku stali smo u Milanu i prenoćili u prekrasnom Principe di Savoia, koji je član American Academy of Hospitality Sciences i gdje nas je osobno dočekao direktor hotela, gospodin Indiani.

Moram priznati da mi je, osim puta u Rimini i posjete gospodinu Baldininiju, gdje sam mislila da me tretiraju kao kraljicu zato jer je gospodin Baldinini osobni prijatelj Marije i Vladimira Kraljevića i dugogodišnji sponzor izbora, ovo putovanje i tretman i u Milanu i u Saint-Tropezu pokazalo što vani znači titula Miss Universe. Ljudi čim vide krunu i lentu, odmah sa strahopoštovanjem pitaju i mole da li se smiju fotografirati, a dok smo se mi fotografirali ispred hotela, odjednom se skupila hrpa domaćih i turista s fotoaparatima i mobitelima i počeli fotografirati. Gosti u Hotel de Paris u Saint-Tropezu, parovi s djecom, slali su mi poruke podrške u inbox na društvenim mrežama, ma baš predivan osjećaj. OK, našlo se i par udvarača koji su mi poslali čak i cvijeće i darove, ali su ostali anonimni, dodaje Mia uz smijeh.

- Marija i ja bili smo gosti Ivane Trump u njenoj kući koja se nalazi u samom centru Saint-Tropeza, dok je Mia bila smještena u luksuznom Hotel de Paris Saint-Tropez, čija je direktorica, gospođa Lagrange, za Miu osigurala prekrasan Junior Suite i pravi VIP tretman. Gospođa Lagrange je toliko oduševljena Miom da su pozvali svojeg fotografa i napravili poseban foto session za hotel!

Zadnju večer, Ivana nas je pozvala na spektakularnu večeru u L'Opera restoran, gdje je dobiti stol usred sezone prava lutrija, no kada dođe Ivana Trump, svi joj se klanjaju, propuštaju je preko reda i daju joj najbolji stol u restoranu, dok nekoliko koraka od našeg stola cijelo vrijeme našeg boravka u restoranu, stoje diskretno dva tjelohranitelja koji nas prate čak i kad idemo do toaleta.

Naravno da Direkcija Miss Universe Hrvatske svaki put van granica Hrvatske koristi za promociju Hrvatske, ovoga puta i zdravstvenog turizma. Ivani Trump je za boravka u Zagrebu u travnju doktor Nikica Gabrić napravio pregled očiju u Klinici Svjetlost te postoji mogućnost da će ona obaviti i lasersku korekciju vida u istoj klinici u skoroj budućnosti, samo da još uskladi sve svoje obaveze i dolazak na operaciju u Zagreb.

- Posjetili smo i gradonačelnika Saint-Tropeza, gospodina Jean Pierre Tuverija u njegovom uredu u centru grada i također mu predstavili mogućnosti koje pruža Klinika Svjetlost, te je obećao vrlo skoro posjetiti Hrvatsku. Kako je rekao, jedan od motiva će mu biti i razlog da opet proba vino koje smo mu donijeli, Zlatan Plavac, koje ga je oduševilo, ali i da posjeti Zagreb i našeg gradonačlenika Bandića jer ga je zaintrigirala činjenica da naš zagrebački gradonačlenik odrađuje već svoj šesti mandat i da mu osobno zahvali na licitarskom srcu i lavandi - spomenuo je Vladimir Kraljević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:46