OPUŠTENE I BEZ KOMPLEKSA

FOTO: NE SRAME SE SVE LJEPOTICE SVOJIH DLAKA Imaju novaca da ne znaju što bi s njim i stručnjake oko sebe, no nije im problem preskočiti depilaciju

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 12.09.2018. u 17:04

 • Profimedia, Xposurephotos, INSTAR Images, AKM-GSI, Pacific coast news

   

  Koliko estetika ima različitih interpretacija i koliko je ukus individualna stvar o kojoj se ne raspravlja, još je jednom ovih dana dokazala Madonnina kći, 21-godišnja Lourdes Maria Ciccone Leon.

  Lourdes je debitirala u ulozi manekenke na aktualnom Tjednu mode u New Yorku, a noseći model dizajna Gypsy Sport pokazala je dlakave noge. Da se ne radi o modnom statementu brenda, dokazuje činjenica da su ostale manekenke bile bez dlaka. Osim toga, ovo nije prvi put da Lourdes pokazuje kako se ne brije - već se u više navrata za Instagram fotografirala s dlakama ispod pazuha.

  Međutim, nije ona jedina. Njezina prijateljica Paris Jackson također je u više navrata naglašavala dlake na tijelu boreći se protiv stereotipa ljepote. Nekim se slavnim ženama dogodi slučajno, u brzini, poput ljepotice Irina Shayk koju su prije nekoliko godina snimili kako izlazi iz fotografskog studija s neobrijanim nogama.

  Fotoreporteri su s dlakama uhvatili i manekenku Gisele Bundchen, pjevačicu Rihannu, glumicu i pjevačicu Christinu Milian, bogatu nasljednicu Nicky Hilton, te suprugu Hugha Jackmana, Deborru-Lee Furness.

  Sve ih možete pogledati u našoj fotogaleriji:

   

  Izdvajamo