NEUSTRAŠIVA ASHLEY GRAHAM

FOTO: NEOBRAĐENE FOTOGRAFIJE PLUS SIZE LJEPOTICE IZAZVALE BURU EMOCIJA 'Ne sramim se nekoliko rupica, izbočina i celulita… A ne biste ni vi trebali!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.05.2018. u 18:51

Ashley Graham is seen here in all her natural beauty in a series of unretouched photographs from a beach shoot for the launch of her Summer 2018 swimwear collection.
The 30-year-old American model has fittingly called the new line Power Of Paparazzi.
In the snaps, the plus-size model shows off her curvy figure in a plethora of bikinis and swimsuits from her collaboration with Swimsuits For All.
The images were shot on a beach in Miami.
Ashley explained that she wants women to feel empowered by the photos and feel confident in their skin, despite their perceived imperfections.
She said: This campaign is different than any other I have worked on throughout my entire career. 
I hope these images instill a fearless belief in everyone to be happy in their own skin and enjoy living in the moment, no matter who is watching.
Miami Beach was perfect backdrop for the collection, which is inspired by art deco, a calling card of the city's art and architecture. Sexy cutouts, geometric motifs, curvilinear forms, and sharply defined silhouettes allow Ashley's latest Swimsuits For All collection to stand out.
Swimsuits For All comes in sizes 4-34 and has been the online swimwear leader since 2005.
The Ashley Graham x Swimsuits For All Summer 2018 collection became available on SwimsuitsForAll.com beginning May 1, 2018.
02 May 2018
LOCAL CAPTION: Behind the scenes photos from beach photoshoot., Image: 370409249, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

 

Kako se približava ljeto, poznata online trgovina kupaćih kostima Swimsuits for All uhvatila je priliku promovirati svoje nove modele. Za predstavljanje najnovijih verzija bikinija i jednodijelnih kostima odabrali su najpoznatiju pluz size ljepoticu Ashley Graham, i to neretuširanim fotografijama.

Premda su i modna industrija i mediji navikli na standarde korištenja Photoshopa, potez koji su ovaj put Swimsuits for All i Graham povukli naišao je na gromoglasno oduševljenje i odobravanje. Premda su odradili organizirano snimanje, na koncu su se dogovorili da će objaviti neobrađene fotografije koje su snimili paparazzi.

Na Instagramu su mnogi pohvalili ideju i rekli da bi voljeli kad bi više manekenki slijedilo Ashleyin primjer. Ona je pak rekla da su ove fotografije podsjetnik da je ‘autentičnost lijepa’, piše BBC.

 

Manekenka na Instagramu ima 6,7 milijuna fanova i prva je plus size ljepotica veličine 40 (L) koja je krasila naslovnicu magazina Sports Illustrated. Za kompaniju Swimsuits For All već je radila nekoliko kampanja, no ovo je prva u kojoj su donijeli odluku da ništa neće skrivati.

Kampanja pod nazivom ‘Power of Paparazzi’ (Moć paparazza) trebala bi održavati želju za transparentnošću što se tiče uređivanja modnih fotografija, kao i zahtjev za širom definicijom ljepote.

 

U objavi na Instagramu kompanija je napisala: ‘Gledate neuređene fotografije sa snimanja Ljeto 2018. s Ashley Graham. Pomislili smo zašto ne bismo koristili ove fotografije za kampanju?’ Dodali su da je kolekcija inspirirana dvadesetim godinama prošlog stoljeća, posebno generacijom ‘snažnih žena pionira’.

Ashley je u objavi za medije istaknula: ‘Ne sramim se nekoliko rupica, izbočina i celulita… A ne biste ni vi trebali.’

Naravno, fanovi ljepotice bili su oduševljeni. ‘Hvala što ste koristili neobrađene slike! Pravo je osvježenje vidjeti stvarno tijelo u reklami’, napisala je Suskimo89. ‘Ajme, zbog ovoga se osjećam dobro sa svojim celulitom. Voljela bih kad bi više modela slijedilo tvoj primjer’, napisala je druga.

U galeriji pogledajte sve fotografije iz kampanje Ashley Graham:

 

Ipak, nisu uvijek komentari bili pozitivni. U listopadu 2017. godine Ashley je podijelila ‘sirove’ snimke s vježbanja koje su privukle gomilu trolova, a neki su komentirali da je toliko debela da se ne treba ni truditi izgubiti kilograme.

U posljednje vrijeme na Instragamu se sve češće objavljuju neobrađene fotografije na kojima se vide akne ili slike bez šminke, kao odgovor na skroz izmijenjene slike u Photoshopu koje ne odgovaraju stvarnosti.

Britanska voditeljica i glumica Jameela Jamil pokrenula je kampanju ‘I Weigh’ kao odgovor na nešto što ona opisuje kao ‘epidemiju manjka samopouzdanja’ kod djevojaka i žena upravo zbog društvenih mreža. Ohrabruje žene da na svojim profilima dijele stvari iz života na koje su ponosne, od poslovnih uspjeha do obiteljskog života, umjesto da se fokusiraju na izgled.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo