'FROM SPLIT WITH LOVE'

FOTO: NOVA KOLEKCIJA MONIKE SABLIĆ IDEALNA JE ZA SVE PRIGODE U lepršavim komadima zablistala je Iva Jerković: 'Ona je pravi mediteranski tip žene'

 
 Danijel Galić / Promo

Zanosna Iva Jerković zaštitno je lice nove ljetne kolekcije splitske dizajnerice Monike Sablić. Kampanja naziva ‘From Split with love’ snimana je pred objektivom Danijela Galića u predivnoj Vili Dalmaciji.

‘Viziju kolekcije imala sam još ove zime. Iva je pravi mediteranski tip žene koja se odlično uklopila u kampanju’, kaže Monika.

Kolekcija je kao i uvijek u Monikinom prepoznatljivom stilu, ženstvena i seksipilna, idealna za sve prigode. Jako je nosiva i za dnevni i za večernji look, kao i za svečane prilike.

Kolekcija se sastoji od šarenog kombinezona s romantičnim cvjetovima i haljine na preklop s volanima. U kolekciji je i bež suknja i bijeli top, bijela uska haljinica na cvjetove koju nosi Iva, svijetlo plava haljinica u stilu Fellinijevih filmova koju nosi Monika. Zatim šarene hlače na cvjetove i od brokata u dvije različite boje lila i svijetlo plava te top na jedno rame. Za make up zaslužne su Bela make up iz salona Larita studio i Violeta Kekezović, dok je cvijeće stilizirao Ivo Radan, a nakit SNS Design Showroom.

U galeriji pogledajte romantične motive nove kolekcije Monike Sablić:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:39