POSEBNA HALJINA ZA POSEBAN DAN

FOTO: 'OVA VJENČANICA NIJE ZA ONE SLABIJEG SRCA' Španjolski brend izbacio neobičnu, skroz prozirnu kreaciju, čitateljice u čudu: 'Malo je previše'

 
 Profimedia, FirstView

Vjenčanje je poseban dan koji svatko želi isplanirati po svom ukusu. Jedan od najtežih izbora za mladenke predstavlja vjenčanica koje vrlo često više nisu tradicionalne i bijele duge haljine.

Dugačke, kratke haljine, raznih boja i krojeva, danas sve prolazi. Neke će se djevojke odlučiti izgovoriti sudbonosno ‘da’ u ružičastom, neke u žutom, neke u zelenom. Čitateljice je ipak iznenadila kreacija kojom se pohvalio španjolski brend Pronovias.

Ovaj proizvođač vjenčanica odlučio se na nešto sasvim drugačije - posve prozirni kombinezon na strateškim mjestima prekriven kristalima. Kako stoji u objavi na službenoj stranici na Instagramu, timu krojača trebalo je više od 244 sati da je izrade, a ušiveno je više od 200 kristala u obliku čipke.

Većina je ipak komentirala da je ‘ovo malo previše’. Fotografija je objavljena i na stranici Lisa's Wedding World na Facebooku gdje su korisnici zaključili da je primjerenija za neki noćni klub te da nije za one ‘slabijeg srca’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 23:45