VRUĆA NOĆ U LONDONU

FOTO: POGLEDAJTE 10 NAJGORIH I 10 NAJBOLJIH HALJINA SA CRVENOG TEPIHA BRIT AWARDSA Zvijezde isticale seksepil, ali jedna je reperica baš pretjerala

 
Dua Lipa, Maya Jama, Camila Cabello, Pixie Lott
 Eddie Keogh / REUTERS, Xposurephotos, Profimedia

Prije borbe za ovogodišnje nagrade The Brit Awards u londonskoj O2 areni, britanske zvijezde i njihovi međunarodni kolege sukobili su se na crvenom tepihu uoči dodjele.

Odvažne su zvijezde balansirale između iznimno seksepilnih haljina s visokim izrezom i nešto skromnijih izdanja te su osigurale da se ovaj crveni tepih dugo neće zaboraviti. Pjevačice Dua Lipa i Rita Ora obukle su raskošne haljine Giambattiste Vallija i australskog dvojca Ralph & Russo, dok su se Pixie Lott i Camila Cabello odlučile za izdanja koja su više otkrivala, a manje pokrivala.

Okupljene fotografe i modne znalce najviše je ipak iznenadila reperica IAMDDB koja obukla prozirnu haljinu bez grudnjaka.

Crveni tepih je također zvijezdama poslužio i kao mjesto za slanje poruke solidarnosti s pokretom Time's Up, što su i učinili držanjem bijelih ruža.

Najbolje odjevne kombinacije sa crvenog tepiha pogledajte ovdje:

Najgora izdanja s crvenog tepiha pogledajte ovdje:

Podsjećamo, R'n'B zvijezda u usponu Dua Lipa osvojila je u srijedu navečer nagradu Brit Award za britansku žensku umjetnicu godine u Londonu, a reper Stormzy "okrunjen" je u kategoriji muškaraca, pobijedivši Eda Sheerana.

Dua Lipa (22) jedna je od rijetkih glazbenica s više od milijardu pregleda na YouTubeu za singl "New Rules", a natjecala se s Palomom Faith, koja je osvojila nagradu 2015., Kate Tempest, Jessie Ware i Laurom Marling.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:25