ZGODNA JOVANA

FOTO: PRELIJEPA CRNOGORSKA MANEKENKA OČARALA JE I SEVERINU Atraktivnu crnku proglašavaju najljepšom u zemlji, no ona ima druge prioritete

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.11.2017. u 09:02

Instagram

 

Prelijepa crnogorska manekenka Jovana Šuškavčević sigurno je ime za koje će se još čuti, a njezinoj je popularnosti sigurno pridonijela i naša Severina.

Naime, jedna je od najljepših Crnogorki oduševljava mnoge regionalne glazbenike, a među njima se našla i Severina. Manekenka i fotomodel iz Podgorice zapela je za oko našoj pjevačici koja ju je u ljeto 2014. angažirala za spot za pjesmu ‘Generale’, piše Dnevnik.hr.

Proglašavju je jednom od najljepših Crnogorki, a Jovana osim što se bavi manekenstvom, studira menadžment na Ekonomskom fakultetu. Tvrdi da joj je obrazovanje na prvom mjestu te da teži tome da se u budućnosti bavi svojom strukom, a modelingom se počela baviti sa 16 godina.

 

Pored maternjeg jezika manekenka tečno govori engleski i ruski jezik, piše Dnevnik.hr, a kao citat prema kojem se vodi voli isticati: ‘Kraljevska je stvar činiti dobro i o sebi slušati loše!’

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo