ŠARENILO U GRADU

FOTO: RENATI SOPEK DVOJNICA 'POKRALA' IDEJU Nabavila bundicu za 8499 kuna, krenula na ZG špicu, a onda se tamo pojavila ona...

    AUTOR:
    • Gloria.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.12.2017. u 19:12

 

Da obožava luksuzne bundice voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek ne krije. A baš kad je mislila da je pronašla komad iz kojeg se cijele zime neće skidati, šarenu bundicu na špici je isfurala njezina modna dvojnica.

Televizijska voditeljica i vlasnica portala Ultrafit Renata Sopek (38) svoje jesenske modne kombinacije gotovo uvijek oplemeni nekim krznenim komadom, piše Gloria. Bilo da se radi o kratkoj bundici s dugim dlakama ili krznenom prsluku, Zagrepčanki je bitno da izgleda stajliš, a da pritom ne mora paziti kakva je temperatura na špici.

Za šetnju po popularnoj gradskoj šetnici odabrala je ovog puta kratko šišanu bundu, koja seže gotovo do koljena, a krase ju jarke boje.

Maja Jurović / Hanza Media

Renata Sopek

 

Baš kad je mislila da je u zagrebačkom butiku, u kojem je nabavila bundicu od 8499 kuna, pronašla upečatljiv komad koji nitko drugi neće imati, na špici se pojavila i njezina modna dvojnica. U gotovo identičnom, od glave do pete crnom outfitu, ulicom se prošetala još jedna dama, a modni faux pas 38-godišnjakinja je prebrodila s osmijehom na licu.

Maja Jurović / Hanza Media
 

Ove sezone hit su bundice od raznobojnog krzna pa grad vrvi od trendseterica koje pokazuju svoje smaragdno zelene, jarkoplave ili crvene komade. Doduše, većina ih se odlučuje za umjetno krzno, za razliku od voditeljice i novinarke čija je bunda izrađena od krzna kanadske kune.

OrangePoint.hr

Bunda Multic, 8499 kn, Orange point

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo