BROJ JEDAN U STILU

FOTO: ŠTO GOD MEGHAN MARKLE OBUČE, RASPRODA SE U NEKOLIKO SATI Pogledajte kreacije u kojima je izašla pred Australce, trbuščić joj se sve više nazire

 
 Dominic Lipinski/Ian Vogler/Reuters / Profimedia, Press Association, TEMP Rex Features

Meghan Markle je i treći dan posjeta Australiji oduševila izborom haljine koja se, već uobičajeno, rasprodala u samo nekoliko sati nakon što ju je bivša glumica obukla. To ni ne čudi s obzirom da je proglašena najbolje odjevenom ženom na svijetu, a redovno je stavljaju na vrh lista dama s najviše stila.

Vojvotkinja od Sussexa i njezin muž, princ Harry, na prvom su službenom, zajedničkom, međunarodnom putovanju, a osim Australije posjetit će Novi Zeland, Fidži i Tongu. Pritom se odrekla nekih svojih omiljenih dizajnera i odabrala kombinacije australskih.

Tako je treći dan kraljevske turneje nosila mornarsko plavu haljinu australske dizajnerice Dion Lee da bi se nakon nekoliko sati presvukla u haljinu američkog brenda Club Monaco za posjet pješčanoj plaži.

Ispunjeni dan u Melbourneu Meghan je započela Dion Lee haljinom koju je kombinirala uz mornarsko plave štikle Manola Blahnika od 928 dolara (gotovo 6.000 kuna), baloner Martin Grant od 2.260 dolara (oko 14.500 kuna) i kožnu Gucci torbicu koja se prodaje za 2.650 dolara (oko 17.000 kuna), piše Daily Mail. Pripijena plava haljina istaknula je njezin trbuščić koji se tek sramežljivo pokazuje.

Nakon toga je uskočila u crnu Miguellina haljinu Club Monaca koja se prodaje po cijeni od 268 dolara (oko 1.700 kuna) i balerinke marke Rothy's. Crna Club Monaco haljina jedna je od jeftinijih koju je Meghan nosila otkako je postala članica kraljevske obitelji, a to je, naravno, odmah srušilo stranicu brenda.

Slično je bilo i sa stranicom Dion Lee nakon što su narudžbe za ‘preklopljenu mornarsku haljinu’, koju je Meghan nosila, postale dostupne online. Haljina je specijalno krojena za vojvotkinju, no sad će ići u širu proizvodnju i prodaju. Brend je negdje oko podne najavio da su narudžbe uskoro dostupne po cijeni od 1290 dolara (oko 8.300 kuna), a do dva sata poslijepodne haljina je rasprodana.

FOTOGALERIJA: Meghan Markle u haljinama rasprodanim nakon nekoliko sati

Dion Lee je jedna od najhvaljenijih australskih dizajnerica. Nosile su je Chrissy Teigen, Cara Delevingne, Gigi Hadid i druge slavne manekenke.

Samo nekoliko sati prije nego što su odletjeli u Sydney, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potvrdili su da čekaju svoju prvu bebu. Australci, čini se, obožavaju kraljevski par. Neki od njih već u 4 ujutro zauzimaju pozicije na mjestima kojima će prolaziti. Tamošnji mediji pišu da ih je uhvatila ‘meg-manija’.

Jedno od djece koja su ih došla pozdraviti, 12-godišnja Ella, upitala je Meghan jesu li već smislili ime za bebu, na što je vojvotkinja odgovorila:

- Svi su nam dali jako dugačak popis imena pa ćemo sjesti zajedno i odlučiti. Još uvijek nisam razmišljala puno o tome jer je još rano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:25