MODA U NEW YORKU

FOTO: SVI SU GLEDALI U NJIH, NO NISU LI IPAK MALO PRETJERALE Dvije najljepše žene svijeta u haljinama koje su gotovo otkrile i kakvo donje rublje nose

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 07.09.2018. u 14:27

 • Profimedia, AKM-GSI, Acepixs, SIPA USA, Mega Agency

  Irina Shayk i Gigi Hadid

   

  Već nekoliko godina Irinu Shayk i Gigi Hadid stručnjaci svrstavaju među najljepše žene svijeta, a manekenke su u četvrtak navečer to još jednom dokazale u prilično izazovnim haljinama na dodjeli modni nagrada u New Yorku.

  Obje su ljepotice odabrale sjajne haljine, Irina zlatnu Versace, a Gigi srebrnu, s opasno visokim prorezima.

  32-godišnja majka i partnerica američkog glumca Bradleyja Coopera, Irina Shayk, još je jednom izazvala zavist u laganoj haljini koja je naglasila njezine savršeno oblikovane noge i ruke.

  Fotoreporteri nisu propustili zabilježiti trenutak u kojem joj se gotovo dogodila nezgoda da je haljina otkrila donje rublje. Doduše, ne bi to bilo toliko čudno s obzirom da se izrez rastvara već ispod kukova.

  Nešto zatvoreniju, ali jednako izazovnu i ‘opasnu’ haljinu odabrala je 23-godišnja Gigi Hadid. Njezina je srebrna haljina bila nešto kraća, s asimetrično krojenim dugim rukavima i otkrivenim jednim ramenom.

  Sestra jednako popularne Belle Hadid na crvenom je tepihu pozirajući fotoreporterima ipak u jednom trenutku pokazala previše. Prorez koji je trebao otkriti samo bedro, također je počinjao već ispod kukova pa se u jednoj pozi moglo vidjeti i kakvo donje rublje nosi.

  FOTOGALERIJA: Irina i Gigi u izazovnim haljinama na crvenom tepihu

   

  Izdvajamo