RITA ORA

FOTO: SVI SU IGRALI NA KARTU ELEGANCIJE, A ONDA SE POJAVILA ONA - U HALTERIMA Rita Ora prštila seksipilom na dodjeli GQ nagrada u crnoj čipki

 
 Profimedia

U utorak navečer u Londonu, u britanskoj nacionalnoj galeriji Tate Modern, održana je dodjela nagrada za muškarca godine prema izboru časopisa GQ.

Kao što se i očekivalo, brojne zvijezde iz svijeta glazbe, filma, sporta i mode prošetale su crvenim tepihom u glamuroznim izdanjima.

Najviše pažnje privlačila je obitelj Beckham, Victoria, David i Brooklyn, koja je prisutnima očitala modnu lekciju. Muški dio obitelji uskladio se sa smokinzima dok je Victoria kao i uvijek zračila elegancijom u bijelom ženskom odijelu.

Upečatljive haljine odabrale su i glumice Nicole Kidman i Elle Fanning, a posebno je dobro raspoložena na crvenom tepihu bila Kylie Minogue koja se na trenutke borila s vjetrom.

FOTOGALERIJA: Zvijezde na crvenom tepihu nagrada GQ

S najatraktivnijim izdanjem može se pohvaliti pjevačica Rita Ora koja je nosila crnu čipkastu haljinu, a dodatan seksipil podigla je crnim halterima.

David Beckham osvojio je specijalnu nagradu urednika, Taron Egerton osvojio je nagradu za najboljeg glumca, a Richard Madden za najbolje odjevenog muškarca u 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:14